Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zašto Klix danas piše ovoliko o Kosovu i Srbiji.To se ne tiče Bosne i Hercegovine i njenih gradjana???Mi idemo u EU i Nato
zato sto se dodik pokrenuo oko rjesavanja kosovskog problema.....mislim da on tamo ima mogucnosti da pomogne...
@Automatic99 ...pa sve je ovo smisljeno...zato da se pocne sa formiranjem zajednice srpskih opstina....srbi ce imati svoju republiku srpsku na kosovu..sve ti je to po dodikovom planu...budi ubjedjen da on vec ima podrsku bitnih ljudi....
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Terorista koji je s jevrejskog ubijao Sarajlije i koji kaze da treba ubiti 100 muslimana za jednog djikana proziva nekog za terorizam!!??
--- Zapad bi izgubio uporište u Srbiji Pa nije ga nikad ni imao oko :) Nego Srbija bi izgubila more kredita na osnovu kojim se osržava.
Tresla se gora, rodio se miš :)
Ništa samo pošaljite onaj voz od neki dan.... samo ga morate malo oprati ne sviđa se Albancima ikonografija
Skinite vise rukavice pizda vam materina.....da vidimo gdje ce ko zavrsiti.....
"Nije bilo brutalnog pritiska. Kad bi se to desilo, onda bi to podstaklo većinsku i nacionalistički opredijeljenu javnost da se homogenizuje." Kao da nije već dovoljno homogenizovana. Da nije tako ne bi Vučić dobijao tako glatko sve izbore a proevropske snage dobijale minimum.
Gusle i guslari su "vječni" - majko mila...
Gospon politolog .... Vasa doza antidepresiva nije uskladjena sa situacijom ☝️ ali ste placeni da pricate bajke ....⌛️
Ovaj "komentator" se malo uk*kio pa prijeti svima u "regionu". Ovo ih Rusija malo huška da prave problem na Balkanu a đukci je bespogovorno slušaju.
Ma ne brinite se. Riješit će Kosovo, kao što bi i svaka druga nezavisna država, ovu pobunu i neposlušnost na sjeveru Kosova. Nije to baš previše teško.
Je li to izgubio nevinost ili sta?
To je to Na Kosovu je počela priča o Velikoj Srbiji Na Kosovu se završava ta priča. Veliki vođa kome su Srbi vjerovali nakraju ćeš morati potpisati sa Kosovom mirovni sporazum.
Dobili šljagu pa sad cvile... srbska posla sad će da traže itervenciju Rusije
stvarno u kakvoj zabludi zive ljudi ,svijet i evropu srbija zanima ko lanjski snjeg, SAD imaju na kosovu mozda najvecu bazu u evropi zato albanci imaju tu slobodu . opredjeljenje da srbija se okrene Rusiji je konacni nock daun za vucica i Srbiju kao drzavu.primjera radi Rusija nista nije uradila za srbiju znacajno u zadnjih 20 godina, EU je ulozila u srbiju preko 15 milijardi evra 73% svih investicija u srbiji dolazi iz evrope .zamislite da se srbiji uvedu sankcije ???
Mičite ovog DEBILA sa naslovnice !
Oteto = Prokleto, bilo i bice zauvijek...