Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada ce u ovoj drzavi poceti da se čiste Sanaderi???? Pocevsi od korumpiranog i kriminalnog tužilaštva, ministarstva, vlade..
Jeste, ako umjetnine kupujete tudjim parama.:)
ja cu da uhitim eminu i mamu njenu canku-fahru (ganicke) pa da ih k.aznjavam..:)))
svi su oni isti (mislim na nase politicare) samo je pitanje koliko ce se kome ukazati prilika da jami i da to brze bolje \"opere\" sa tajkunima koji su puni kesha ali za visoke provizije nema \"transakcije\" koja je nemoguca.
u Bugojnu kad rane medvijeda policija više traga nego kad rane čovjeka
Biće zanimljivo gledati Eminu i ostatak famElije GaDnić kad Organi stignu i do njih ;)
a nasi ce doci na red nikad a sumnjam i na nebu jer su sebi napravili raj na zemlji. . oni su pravi jehovini svjedoci kad su izbori, kucaju na vrata, muntaju te kad je godisnji praznik - odmor pripremaju se pola godine kad ih neko nagazi , udruze se kad idu na sjednicu ponasaju se ko u crkvi i sute i svaka nova je citanje istog od prosle godine kad mole (za kredit) pokupe ga pastori a nude nam nadu u bolje sutra od narednog jutra
Za svaku pohvalu!
Pustite covjeka pa on je posten cjela hercegovina je glasala za njega
to se zove \"pravna država\"! i kod nas će, od ponedeljka!
novinari lešinari
Kod nas ce ciscenje poceti kada narod skupi hrabrosti i progovori o onome sto zna.Samo istinu i uz dokaze. Problem je sto mi svi imamo nekoga svoga medju njima i ako bi ikako moglo da se ostali hapse a nasega da ne diraju. Ja bih sad imao koju kazati o nekima od njih ali mi manjka dokaza. Klevetati necu.
a cujte mi hrvati smo poznati po kolekcionarstvu skupocjenih umjetnina jednostavno nam je istancan osjecaj za ljepotu
zašto??? tako postenog covjeka i njegovu postenu porodicu uznemirujete na praznik.....SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!
Silajdžić, Dodik & Co. oštete BiH i po stotinu miliona KM pa im niko ne prigovara. Jadni smo.
doci ce vrlo brzo red i na ove nase ...