Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo to nije otac to je zlobnik jedan obicni.Svijet je definitivno dosao blizu kraja Roditelji radi novca ovo rade svojoj djeci,sta ocekivati sta bi uradili drugim ljudim.
Ljudi, ko ima žive roditelje danas ih obiđite I recite da ih volite. Koliko su neki od nas sretni da smo imali normalne roditelje. Mama, tata hvala Vam na svemu!!!
sacuvaj me boze takva oca...koji kretni zive nz ovom hebenom balkanu
Otac kolac
Ovog "tatu" ne treba ubiti. tteba mu svaki dan otkidati po 1 cm3 mesa.
Boze Dragi cuvaj svu djecu🤲
u PM : 'otac 14-godišnje Vanje G. učestvovao u njenoj otmici'
.... ocekujem da ce policija izjaviti da je greska u istrazi. NEMOGUCE
Otac ,ne mogu da verujem, šta je u glavi tog čoveka? Koliko ljudi pati što nema decu ,koliko sirotinje gladuje da deci malo donese radosti....
Kriminalce koji su u stanju dijete da ubiju iz koristoljublja i koji nisu u stanju se izdrzavati vlastitim radom, i jos otac djeteta u sve umijesan dozivotni zatvor ili smrtna kazna je blaga. Zato treba specijalna robija gdje ce se muciti i od toga krepat.
"Za Lj.P. će biti raspisana međunarodna potjernica". Već je trebala biti raspisana uz sliku osumnjičenog kako ga mislite naći ako mu krijete identitet
je li Ljupko ili je Ljatifi ?
malo im je smrtna kazna smece ljudskog roda
Smrtna kazna odma za sve, za oca prvog!
Odmah početi mučiti pa liječiti, pa ponovo mučiti i sve tako 30 god.nikad svijetlo dana da vide!
Zbog ovakvih slucajeva mora postojati smrtna kazna. Mora!
Monstrum
Svaka kazna je mala za ovo. Najgore je..dešavalo se, dešava se i dešavaće se. Odvratno jeste ali jedna od osobina ljudskog roda je monstruzno nasilje.