Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on je branio svoje zasto bi bio kriv
Sad pretresaju? Nisu morali nikako.
Mala drzavica u kojoj je 97% albanaca i koja je od pamtivijeka albanska i ljudi ustanu da se bore za slobodu i onda idu u Hag??? Pa znatel koliko je albanca srpska policija dole prebila narod ustao i rekao DOSTA.
Ma Ne da su ih prebijali nego su neki i podlegli Pljackali.. nemoj ti meni pricati znam sve sta se desavalo na Ks.
Ako nisi nikad cuo za pojam dardanija koje je bilo ilirsko a albanci su potomci ilira. Zamisli da si srpska pokrajina pa te neko svaki dan maltretia ponizava udara Govorim sa aspekta nas logicno da ce ustat i ratovat i dobiti svoju nezavisnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi nisu dobri. Pretresaju kucu Hašima Tačija kad onu nije tu...jao se vama
Doklen je došlo jbt, da se borci za slobodu apse. Ko je sljedeći, da nije Džafer?
Kosovo Republjik!