Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvatanja i oslobadjanje jelavica, ispade nas lipi Ante kao zvizda holivudskih filmofila, samo sto ovu (citaj njegovu) storiju niko jos nije napisao a niti ispricao sto bi mogla biti dobra tema-podloga za novi scenarij Bonda, Dzejms Bonda. Ovo je prosto nepojmljivo da policije fbih trazi odnosno pusti-propusti kroz suplje granice, ako je jelavic uspio proci .. DGS suplji ste do bola i malo dijete bi ga prepoznalo.. ali manje vise.. Jos se igrice igraju po BiH, neko ko je kriv pred zakonom isti ga treba da spasava isti taj koji je podrivao i drzavu i sistem.. koje li ironije Dodji Ante da nas spasis... nista bez tebe.. Znash ti NAS YEBBO ti NAS! peta epizoda, nastavak slijedi u 6toj prevrce drzavu naopako... kao jufku kada zenska mijesi... stay tuned! USKORO po domacim kinima GARANTOVAN UZITAK!
VI STE DUPE OD PORTALA!!! Ko kapira, shvatice! Zesce mi je zao sto navratim ponekad na ovaj portal... Seljoberi, vratite se u Hercegovini!
Hajmo skupljat pare za Antin otkup... Ovo je izrežirano da se Ante sakrije, dobije lažni identitet i da nagari u Argentinu kao don Anton Jelovitze. Za par dana će javiti da nije bilo dovoljno para za otkup, da je Ante mrtav i tako će naš bivši predsjednik izbjeći zasluženi zatvor.
ŠTA JE ANTE MISLIO SI BEZBRIŽNO TROŠIT PARE STO SI POKRO MAMICU TI LOPOVSKU
PRODAJEM ANTU...CIJENA, 1 MILION EURA...BEZ CJENKANJA..