Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Hrvatskoj su počeli odvoditi komuniste u nepoznatom pravcu.
A strah od letenja-kako se brzo izliječio EU je čudo samo treba otići i vidjeti al nažalost dobar avion se može napunit ovakvim ubicama koji su čuvali jugoslaviju po njemačkoj dok smo mi "slobodni građani" radovali se makar to bila i reklamna kesa iz njemačke Jednom zločinac uvijek zločinac
4 rajh- bome dobro se s ovim Hrvatska ponizila i okazala da o ničemu više ne odlučuje sama!
Znači ipak su ga MORALI dati. Tako ti je kad uđeš u EU, onda se moraju poštovati i njihova pravila igre. Ovo samo pišem radi Srba koji ovuda valjaju gluposti !!! Ista stvar će se desiti i sa RS-om samo kad za to dođe vrijeme. O Srbiji neću da trošim riječi jer će ubrzo nakon ovih pregovora priznati Kosovo !!
ode Perković stara udbašina,a zato će nam Švabe dati pare za pelješki most;-)