Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nalupati ga dok ne pocne pjevati.
pa ne mogu da vjerujem....monstrum ih sviju vuče za nos skoro mjesec dana, glupani
ona je na štrafti već u nekoj od evropskih zemalja, kakva smrt, frajer bolje mu je da kaže da je ubio nego da izda likove poput ljudi sa kojima su ga vec prije povezivali poput Srećka Kalinića itd
Nesto ovdje ne štima. Djevojka je živa dao bi ruku da jeste. I zasto pišete monstrum? Nema NIJEDNOG, BAŠ NIJEDNOG DOKAZA da je to uradio. Ako se utvrdi da zaista jeste ubiti dzukelu, dotle malo opreznosti ne bi skodilo. Njegovo priznanje nije dovoljno.
Vi bas sve kopirate sa dnevnik.hr ?
Glupost je velika zato što pišete uopće detalje istrage , zbog toga što samo kretenima sličnim kao ovaj monstrum , dajete ideje ...mogao bih i ja ovako nešto napraviti ...mislim da se detalji trebaju smanjiti malo a israga povećati...na kraju konačni rezultati predstraviti se javnosti ..
kako je gadan lik...ne da gledat u sebe. Monstrum pravi!
Sta je ovo danas svako monstrum ?