Regija
0

Policija: Nismo našli majicu i mobitel Antonije Bilić

Sarajevo-x.com
Dragan Paravinja (Foto: SRNA)
Dragan Paravinja (Foto: SRNA)
Hrvatska policija demantovala je navode Jutarnjeg list da da su kod Đurđevca pronašli mobitel i majicu koji bi mogli pripadati nestaloj 17-godišnjoj Antoniji Bilić.

Dragan Paravinja, koji je priznao da je ubio 17-godišnju Antoniju Bilić iz Drniša uoči i nakon ubistva boravio je u Đurđevcu! Nezvanično, dan uoči ubistva, 6. juna je bio na utovaru u đurđevačkoj kompaniji Lasselsberger Knauf, te je njegova ruta za Dalmaciju krenula iz Đurđevca, objavio je Jutarnji.

Dva dana nakon ubistva monstrum Paravinja je ponovo bio na utvaru u Lasselsberger Knaufu, gdje je prije utovara tri sata čistio svoj kamion. Otpad je bacio u obližnji kontejner, pa je policija i tu provela istragu.

Jutarnji list objavio je da su u tom kontejneru pronađeni majica i mobitel Antonije Bilić, međutim policija je demantovala te navode.

Hrvatski 24sata objavio je da su policijski izvori naveli da pronađeni predmeti nemaju veze sa nestalom djevojkom iz Drniša.

Tijelo Antonije Bilić u moru?

Isušivanjem dijela jezera Brljan na rijeci Krki danas je nastavljena intenzivna potraga za Antonijom Bilić.

Osim pripadnika interventne, specijalne i kriminalističke policije, na terenu se nalaze i vatrogasci, vojnici i HGSS-ovci, a ukupan broj ljudi koji učestvuju u potrazi premašuje 150.

"Samo dva-tri dana od navodnog bacanja tijela Antonije Bilić u rijeku Krku, velika količina vode koja je nastala zbog obilnih kiša u tom razdoblju u BiH, prelijevala se iz hidroelektrane na Brljanskom jezeru, te postoji hipotetička mogućnost da je tijelo djevojke već u moru. Taj veliki vodeni val, u kojem je koritom Krke prolazilo do 50 kubika vode u sekundi, mogao je Antonijino tijelo odnijeti na skroz drugo mjesto u odnosu na područje naše pretrage", kazao je Vinko Prizmić, pročelnik Hrvatske gorske službe spašavanje (HGSS), prenosi Slobodna Dalmacija.