Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosao srbin kod Albanca i kaze komsija hocu da ti prodam Kucu idem za Beograd.Pita ga Albanac a koliko? Misli se srbin jedno 2 kile zlata konta treba mi za stan u beogradu i jos jedno 2 kile da zivim ko covjek par godina i kaze Albancu daj mi 4 kile zlata. Kaze njemu Albanac evo tebi komso 8 kila zlata pa ti kupi stan u Ljubljani da te ne selim dva put................hahahahaha Osim sto ste servi jos ste prosti da Bog sacuva @draza
pricajte sta hocete, rugajte se koliko hocete siptarima i sandzaklijama, ali ovako se brani svoje! glupe bos.nje, i nakon genocida cet.nici (dodick) vam odredjuju i diktiraju sudbinu zemlje! ponovice nam se 92-95 zbog vasih mozgova, budite sigurni !
Nekima je smiješno kada vide borbu protiv nezadovoljstva, jer su navikli na diktaturu i nestabilnost. Dragi bošnjaci, ako se mi plašimo suprostaviti se diktatorima, onda nemojte ismijavati ljude koji se bore za ono što su stekli. Kosovarima svaka čast, jer traju i istrajaće u osveti za genocid na muslimanima u proteklom periodu.
Bilo, bilo... ali ne vise.
tursko pusto sve do beca bilo
duvaj ga ti srbima zajedno sa sipcima
nije rejevosa neg rajvosa
ljuljo ti ja mamu anton
bravo rejevosa
ANTON j.e.b.e.m li ja tebi d.j.e.t,e u koljevci jeli ti jasno
Ja mislio ponovno Kosovo Republjik ! Odmah se sjetim 86 i kasarne u Prištini. Sjednu nas u Dajceve i vozaju okolo po selima. Posebna je to sorta. Iz helikoptera ga prepoznaš. Bojim se ja da će oni nas starosjedioce istisnuti iz Sarajeva. Gdje je got neki devar il su oni ili sandžaklije. Nikoga ne mrzim, nedaj bože i nek svi žive i rade, ali brate ko nezna prhvatiti kulturu i običaje ovog grada ni nakon 30 godina života u njemu nema mu pomoći. Još ćemo mi zaplajati za našim bivšim komšijama. E jesmo dioti kad smo onaku Jugu rasturili bolje od šošona nismo ni zaslužili.
...........uzeli nam Kolevku aaaaajjjj kuku,gde cemo sada decu ljuljati hehehe. Placite servi manje ce te pishati
ŠIPTARIJA nista novo .... ciganija bili i ostali
ja siptarskih govana