Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao je pucatii u glavu vozacu.
Samo pucaj!
Znaci auto je vec proslo pored njega, njegov zivot vise nije bio u opasnosti. Onda je on povukao pistolj i odlucio da puca. Sreca pa idiot nije ubio nekog. Eto kakva policija radi, bez obuke i iceg.
Samo ih trebaju pustit da prodju. Nista papiri nista evidencije. Ko da je ovim talibanima stalo do hrvatske. Ali ne branimo njemacku do poslednjeg hrvata 🤣🤣🤣
Nepismena SDA talibanska sirotinja krenula nešto da zaradi.U faveli ni za hleba nema.Al zavrsio poturak 2m pod zemljom hrvatskom
Koliko se ljudi obogatilo na sirotinji a policija ne uspjeva na kraj sa kriminalom..
Duboko vjerujem da je u samoodbrani, hrvatski policajci u odnosu prema migrantima inače djeluju isključivo u samoodbrani :-)