Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebo\' te, sto si ti odvratna...
rs= stoka i krmljani sa vukojebina poput Ozrena. Majevice, Romanije, Kozare, Vlasica, Pala i ostaliha pecina i gudara ove j3b3n3 zemlje. Ali imamo mi penicilin i za vas samo polako, nase vrijeme jos ce da nastupi.
Tvrtko, svaka cast :)
Polako ali sigurno BG postaje vecinski anti-fasisticki orjentisan i opcije za koje se bori ova hrabra dama bivaju prihvacene od sve vise Beogradjana i Srbijanaca. Polako ali sigurno, BG ce se odreci fasistickog projekta zvanog RS i stoga ne cudi ovoliki strah srpskih fasista Karadzicevske prominencije od Kandicke, Biserko, Cede Jovanovica... RS ce biti ukinuta iz BG a ne iz Sarajeva a Sarajevo i BG bit ce opet ono sto i jesu - civilizacijski prijatelji - koga briga za genocidne seljacine s Romanije, Ozrena, Kozara i ostalih vukojebina? Kao sto vidimo po BG danas demonstrira jedino bosanska i crnogorska bagra seljacina koje i Beogradjani preziru.
DA NIJE TE RULJE NI FOND ZA HUMANITARNO PRAVO NE BI POSTOJAO , NATASA KANDIC JE TOGA SVJESNA .
Ma mrzim i ja vas turke,pa sta imam od toga. Nista,kao ni vi dok bude tako. Kome je mrznja dobro donijela,ali neka,moramo kontrirati,sto bi ja vas volio kada vi tako razmisljate.
da ima više ovakvih ljudi, balkan bi bio utopija života, a ovako je samo crna rupa u evropi, što odgovara velikim silama, kako bi nam oni prosipali svu pamet svijeta i o nekakvoj demokratiji koju smo imali stoljećima prije, dok sada imam ono najgore što se od tog sistema može uzeti, očito je da je balkan u periodu tranzicije, ali ne t4anzicije iz komunističkog u demokratski sistem, nego iz demokratskog u fašistički, Nataša je svijetla tačka srbije i što Karim veli da se zbog ove osobe ne može mrziti nacija, nego samo pojedinci kojih ima i previše
mrzim sve srbe, zalibo me taki ko su, šta su i šta rade
ona je jedna od rijetkih normalnih osoba u srbiji
Natasa Kandic je zena zbog koje Bosnjaci ne mogu mrziti Srbe jer bi to bio haram. Ona i svi oni koji pisu na www.pescanik.net su Srbija koju ce Bosnjaci postovati. A ovi fasisti joj mogu samo pljunuti pod pendzer.
nacista je karadzic i svi koji ga podrzavaju a Natasi Kandic svaka cast
JEBO JE OTAC U ZVALJAVA USTA !!! STO DJUBRE ZEMUNCI NE ZAKLASE.
samo tu ima jedan problem: nacisti, iako pogrešno, vole svoju naciju, a kandićka voli samo sebe i možda soroša koji joj daje pare!!!
I ovi \"protestanski srbi\" nemaju pametnijeg posla nego da rade takve gluposti. Pa vi velicate covjeka koga je vlastita zena maltretirala. To nikako nemogu da shvatim.