Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav divan komsiluk mi imamo. Ne zna se ko je gori
@andres_iniesta_2 Glupi balijo Vi prvi hocete cistu Islamsku drzavu
@hrana1 Sram te bilo, nikome od tih "junacina" nije ni sudjeno, po USA standardu vi morate biti okarakterisani kao zrtve takve su i presude.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E za ovo se treba Kolinda zabrinuti da joj ratni zlocinci ne uzivaju po banjama nego trunu u zatvoru!!
Covjek je prezivio mozdani udar.Mi smo civilizirana drzava.Kod nas zatvorenici imaju svu mogucu medicinsku skrb.
hahaha kakva Miki Maus država, samo pri tom još i ustaška
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ne napraviše ljudi ni kilometra autoputa, potrošiše pare što su Rusi uplatili a ne otplatiše dug za plin pa će opet ove zime plašiti Sarajlije sa hoće-neće biti grijanja. Hadžikadić nudi rješenja. - https://mirsadhadzikadic.ba #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno. #mislislisvojomglavom
👍💫🎯💥 Hadžikadić, ništa drugo. #ijasamiskra
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN #MH2018
Cuj ko mu je omogucio!!! Pa omogucila mu vladajuca struktura, Kolinda i kolindici. Pa vladajuca struktura je Hrvatsku stavila u EU kao problematicnu, ekstremisticku zemlju koja je na fasizoidnom putu.
Mi imamo probleme sa svojim pravosuđem vezano za presude Sefiću i ostalima i to treba ganjati, ne treba gurati nos u tuđu avliju.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Mirsad Hadzikadic u posjeti Stocu - https://bit.ly/2DiFbN4 Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN #MH2018
Nevjerovatno koji ste vi primitivci.. opravdavata ljude koji su UBIJALI ljude na osnovu nacija.. Fuj...
Hajde ne serite, Plavsicka je vec napolju deset godina, dobila smijesnu kaznu, Mercepovi zlocini za zlocine koje je Plavsicka pocinila su obdaniste, da ne govotim o drugim srpskim zlocincima koji i nisu kaznjeni. Srbija je slala zarobljene Bosnjane i Hrvate iz Hrvatske u logore po Srbiji, Tihic je bio u jednom, nikom nista. Samo blesavi Bosnjo ganja svoje. Zlocinci u Srbiji su heroji njihovi, sto su vise pobili, oni ih vise slave, otvoreno slave genocid.
Dokle god se bude prebacivalo iz svog u komsijsko dvoriste nema nama napretka.
@Coin Hajde ne serite, Plavsicka je vec napolju deset godina, dobila smijesnu kaznu, Mercepovi zlocini za zlocine koje je Plavsicka pocinila su obdaniste, da ne govotim o drugim srpskim zlocincima koji i nisu kaznjeni. Podseti nas, kakve je monstruozne zločine činila Biljana Plavšić?
Branio je svoje! Znamo da je srpska nejac i civili vozili migove,tenkove i rusili Hrvatsku! To su bili ti civili i babe i dide
@DjonSon Jest vala, ispade niko ne napada nego se svi branili
kakva je razlika izmedju vas ustasa i cetnika....nikakva....zato ne seri
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ustaška posla!
U nastavku serijala...pogledajmo gdje je ratni zločinac Bojadžić sada i koliko je novca od fondacije malog KOSovca Halilovića dobio poslije presude. ;-)