Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato ja na vrijeme platim dozvolu ribarskom društvu. Vidim da su sad pravo pooštrili kontrole...
Znate li kako se zove turčin koji je peder? - U čmar aga.
😂😂 ma sto su oni hvatali. Obicni ribar na Sarane. Nema tu nikakvig migranata. A i specijalci se ufurali sa dugim cijevima. Cista provokacija. Fake!
Znate li kako se na japanskom kaže peder? - Kituima kitupuši.
Popeli mu se na vrat koda je terorista hebo te. Kurci se njih 5 na jednog ribara.
budalestine same pa i pticama na grani je jasno ko krijumcari dodes na granicu okupe se oko tebe i oni sto trebaju i oni sto netrebaju pa te hebu za svaku sitnicu da im das para nedandes zapamte te vrlo dobro i onda jos gora tortura ko cesto putuje preko granice zna o cemu pisem vecina ih je pijanih neskolovanih skoro svi nekulturni udjes u posao sa njima dok pare spomenes to je nasa BH granicna policija maltretiraju samo narod i guzice bi dali za pare fuj tacno da ti zgadi doci na granicu
Pa ti baci udicu...
A ko će braniti ( da li iko brani ili ih namjerno puštaju da uđu) granice BiH da u nju ne ulaze migranti iz Srbije i Crne Gore? Meni se čini da se mi više brinemo da migranti ne odu odavde u Hrvatsku i dalje u EU nego što će nam ih se ovdje nakupiti desetine hiljada a već sad vlada "navodno panika" jer ne znamo gdje ćemo sa njima?!
HOCE LJUDI DA NAVRNE JOS KOJU PARU ZA KREDITA...STO OVAKO MANGUPI NE UFATITE LOPOVE STO KRADU 2 AUTA DNEVNO????? STO KLIX CESCE.NE OBJAVI TO KAKO NAS MEZE SRBI 25 GOD POSLIJE RATA?????
Peca imigrante
činio vam čovjek uslugu, izbacivao imigrante iz države, slao ih dalje
Pa evo svaki dan se sve vidi na Baščaršiji
Kad će ih pustiti?
@KIKSOR Aha mislio sam da je SIPA u pitanju, izvinjavam se. :)
ovoliki specijalci naoruzani do zuba uhvatiše nekakvog miroljubivog ribara da im nije neko dojavio pogrešnu lokaciju
Scepu Kradoncica ce ovako isto😁
Vjetovatno su palizato sto GAZDAMA nisu predavali tocne pazare pa ih gazde sa obje strane odcvikale