Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strahinjaje legendo nikad te necu zaboraviti
Ako jos neko kaze nesto lose o Raseti jebacu mu kevu!Jasno?
papa raseta....
@Ron Jeremy Manijače pederski!!!!!!!!!!!!! Jesi li ti svjestan, šta govoriš ocu???????????? Ja sam ti mamu juče, ma ni Britni Spirs joj nije ravna!!!!!!!!!!!!!!
Da to nije onaj banovic strahinja? zar on nije odavno nabijen na prut?
jedna budala manje..nije bitno koje je nacije..pun mi je k.. vise tih kompleksasa kojima se ne moze da digne ona stvar pa moraju na taj nacin ispoljavati kako su oni prave muskarcine hehe..u sustini bijeda..peace
@Iranac Ej dobar si nocas bio... Primas kao Madona...
e moj djevce, on ti je bio zestok igrac aka jebach, za razliku od tebe koji po cijele dane budalesa po internet portalima isfrustriran i nezadovoljan, pravis budalu od sebe.
Dobro je, manje jedan!!!!!!!!!!!!! Sada će i vuk u Sarajevu!!!!!!!!!!!!!!!!
Je li to sin ili unuk generala Rasete kad ste vijest tako ekskluzivno postavili? Ili vi samo prepisujete vijesti za koje mislite da su vazne sa drugih portala?
u Beogradu poginuo Strahinja Raseta Strahinja Raseta poginuo u Beogradu bi se trebalo reci a ne poginuo Strahinja Raseta u Beogradu
Sto se kriminalaca tice sa teritorije bise YU.Njima nebi trebalo dati ni malo prostora u javnim glasilima.Kriminalci,rasisti,fasisti i medie koje sire mrznju izmedju naroda,i pljackaju,njih treba izolovati i sto dalje iz drstva u kojem zive-zatvor-za takve treba praviti ogromne zatvore odakle se nikada ne vratili.
Koja bombasticna vijest, kao da je poginuo Ratko Mladic. Who the fuck is Strahinja Raseta? Daj odjebite vise sa smetljem iz Srbije po portalu!