Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad Emir podere hrvatski pasoš i opet postane bošnjački nacionalista...
Jah, pored ovakve ljepote od života oni otišli.
KICKBOXER BAS IMAS KREATIVNO IME, JESI GA SAM SMISLIO ILI TI JE NEKO ŠAPNUO. KO JE TEBI KRIV PA SI GLUP DA RADIS BILO STA NEGO SE KAO KOKUZ I BESPOSLICAR DOSAĐUJEŠ I STAVLJAS GLUPE KOMENTARE PO KLIXU
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KOJI STE VI DEBILI PA SE RADUJETE TUĐOJ NESREĆI, A SVI STE VOZAĆI. zAMISLI SE PAPAK MALO ŠTA DA SE TEBI OVO DESI.
Ne nego da neko polomi znakove/signalizaciju, ti proletis i nekoga ubijes... Znam da su zanemareni predhodni znakovi, ali svejedno...
tataratira JESI TI GLUP OD ROĐENJA ILI SI UZIMAO ČASOVE?
Ova zena je kriva, ko bi normalan po noci hodao po autoputu ????
jao naziva teksta kao da predstavljate doslovno ubicu a ne nesrecu........
ako je ova vijest demantovana sto je ne skinete.....nidje veze...
E Emire meš'ćini popuši ga ti u Evropskoj Uniji 😕
laj sad psu jedan... laj sad!
To je tako kad imas drzavu ,uredjen sistem i nema korupcije vec je zakon isti za sve .
Likuju cetalji jer im Emir nije odgovarao sa svojim stavovima, likuju neprijatelji BiH i produkta uspjesne kinematografije. Steta za dobrog glumca..s druge strane, brzine se morao pridrzavati, dok se da stosta reci o okolnostima koje su dovele do ovoga. Emir ne pije alkohol, koliko ja znam, to ce mu puno znaciti u odbrani.
"Emir ne pije alkohol"... hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Procitajte komentare na " Indexhr" pa cete vidjeti kako Emira nazivaju i kako vrijedjaju nas Bosnjake. Emir nije kriv i nije njegova greska.
Stigla I njega njegova nafaka
I ja gonim nekad 200 na autoputu i to po dani. Zasto? Zato sto mi se moze jeb0te. Problem je noc, neodgovorni vozaci, cesta u izgradnji, losi automobili.. Losi nasi domaci putevi..
lijeci se
U Tuzli je napravio mali milion udesa i udesčića... samo se to brzo zataškivalo jer je to ipak Emir Hadžihafizbegović (?)... btw tek sam sad skontao da je on hrvatski državljanin.
Emire,crni Emire
Steta zene i zivota, a ova budala je ionako pogubila odavno sve dodire sa realnoscu.. https://www.youtube.com/watch?v=WJ1OtHKoSx0
Valjda nema stelu u tuzilastvu kao onaj moron koji je nedavno kod nas usmrtio Havu D. mladu majku dvoje djece, pa i danas setka se slobodan. U Hrvatskoj to nece tako lako proci, sigurno, zivi bili pa vidjeli.
Znao sam da je kriv. Idiot
Pa cemu onda krivicna prijava?