Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...au, rođo...opet udrilo na "obraz i čast" junačkijeh đetića...moš bit zločinac, al "peder" nikako, uvrijedićeš prečasnog amfilohija ...
:)........
...bježi liče, eno ti u isusu smjerne hrvatice pokradoše salon vjenčanica :))
Vidi natpisa provokatorskih ''tek smo počeli'' i ''tradicionalno ponosni'' ? Zašto ova manjina nameće svoja viđenja o tradiciji i ponosu te kako je moguće da ta mala grupica terorizira cio grad i državu ? Mnogo puta u historiji Bosna je branila ponos,moral i obraz regiona i Evrope,to čini i sada.Ponosni što nema ovo razvrata kod nas ,niti će ikad biti !
Bit ce vjeruj mi, ako ikad budemo ulazili u EU to ce ti biti jedan od uslova, a fuj je svakako
Ja se iskreno nadam da nikad nećemo ući u tu kapitalističku uniju .Dosta nam je 500 godina ropstva njihovog.250 000 naših je dalo život za našu slobodu za koju se vijekovima borimo.Zar da pljunemo u njih i uđemo u tu tkz.robovlasničku uniju ? Hvala ne....Volim Bosnu,neću EU ,neću terorističku organizaciju NATO !
Pa veći su pederi ovi što nas 20 godina pljačkaju I foliraju, nego ovi LGBT, pustite ljude neka prošetaju malo, šta fali, niti kradu ni ne divljaju, mašu svojim šarenim zajebancijama, da je sreće ne bi ih ni morala pratiti murija, 'aj' zdra'o:-)
moraju braca skupa kadxsu srbi pederi moraju i oni junaci
Neznam ovo nazivat paradom ponosa,,ponosit se sto si peder,,,nidze veze,,znaci nisi normalan,,,
ponose se sto mogu primit u bulju. velika je to stvar, hahahaha
Koga je briga za ovu paradu, ovo treba ignorisati ili da normalna raja isto organizuje paradu kojom se zeli istaknuti da je "in" biti normalan, sta li o tome misli napredni zapad
Crna Gora uvela sankcije Rusiji, hoce u NATO pakt i odrzava vec trecu pedersku paradu. Ovo ni braca Grim ne bi izmislila. Mogao bi don Djukanovic da zavrsi gore od Musolinija.
Mogu li zamoliti ljude da izbace kurane, biblija, tore i sta god iz mozga vise i da prestanu kritikovati ljude i da ih pustite da zive. nakon 2000 godina masovnog ubijanja i govorenja da su bolesni u mozgu, valjda zasluzuju da jednom godisnje paradiraju.
treba pobiti gamad majku li vam hebem
mlatit stoku...
Deticima mrsko udarat pa im zene otisle u lezbe
Tako je to u uljudnom zapadnom svijetu i demokratskim društvima. Čovjek je prvenstveno čovjek i debela većina reagirala bi isto. Ali pokušajte ovakav eksperiment s kršćaninom napraviti u Tripoliju, Teheranu, Islamabadu ili Meki - vjeorajtno ne biste glavu spasili. Po istom ključu se na zapadu grade đamije, ali se na bliskom istoku uglavnom ne grade nove crkve. Siguran sam da bi i u BiH većina reagirala isto kao i u Kanadi, unatoč svemu što se događalo na ovim prostorima. Ali Balkan je oduvijek Balkan, sjecište istoka i zapada, sudar svijetova i religija. Lako je Europi i zapadu biti uljudan, dok je na zapadu bila renesansa, dotle su se ovi prostori branili od provale osmanlijskih osvajača, a svaka generacija do prije 20 godina strahovala za živu glavu....
Familija :)) "Jako srce, dobra duša, niko drugi da se sluša, stara ljubav iza osta svega nam je vala dosta........ Mala, mala, mala, grupa pedera, dugo nam je vala smetala. Mala, mala, mala, mala mi je da, soba nam je mala, al je kuća velika." Nije ovo samo gey populaciji, da budem politički korektna :)
Samo da podsjetim. Pederluk nije uvjet za ulazak u EU. Jedino su ljudska prava ta koja moraju biti zagarantirana svim ljudima unutar države koja želi ući u EU pa tako i svim ljudima oboljelim od raznih bolesti kao i homoseksualcima. S druge strane ružno je da npr svi oboljeli od gripe naprave paradu ponosa, ili da to urade tuberani ili svi oboljeli od tripera, jednako tako je i ovo sa homoseksualcima ružno, nepotrebno i skaradno. Na njih se ne treba obazirati, jer dokle god postoje reakcije na ovu skaradnost dotle će oni provocirati nasilje, koje se uklapa u njihovu shemu krženja ljudskih prava, što oni onda znaju "naplatiti" izvlačenjem mnogih privilegija u društvu. Njih jednostavno treba ostaviti u njihovoj bijedi i žalosti neka hodaju, ali ako na javnom mjestu bude remečenja javnog morala, onda treba postupiti po zakonu i prepustiti organima javnog reda i mira da prema izgrednicima poduzmu odgovarajuće mjere.
Hrvatska je referendumom riješila da u Ustavu stoji da je brak zajednica muškarca i žene. Kao članica EU razriješila je jednu od dilema koja je stereotipno nametnuta na zapadnom balkanu da je to nekakav uvjet za ulazak u EU. Drugo, set ljudskih prava kreće od povelje UN-a o ljudskim pravima gdje je navedeno da ljudi svih boja nacija religija seksualnih orjentacija itd imaju jednaka prava. Dakle, povelja UN-a preuzeta u EU je taksativno navela postojanje svih šarolikosti u ljudskom društvu izjednavajući ih po pravima, ali nigdje nije taksativno navedeno da homoseksualci imaju posebna ili uvečana prava, niti da je legalizacija homoseksualnih brakova obveza bilo koje države članice. Ružno je reći da netko piše gluposti, a pri tom ne sagledavati cjelokupnu materiju o kojoj se govori.
Transparent ' tek smo počeli ' cc
sto ne odu malo do Ulcinja da se "prosetaju"