Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi nesto nisam uopste u bosni,ni blizu.samo sam uporedjivao kvadraturu.kako se objekat od 170 kvadrata moze nazivati vila.zna se sta je vila i koliko spavacih soba treba da ima pa da bi se tako zvala. ps.nije svako stekao svoju imovinu kradjom.ima nas koji posteno radimo i steknemo nesto u zivotu.
Niko srbima i nemoze vece stete,tuge bola i jada nanijeti nego [srbi]-[IZDAJNICI] koji se nasilno nadju na vladajucim mjestima.to se vec od pamtivjeka zna, vidi,cini i radi,te je i naveci;LAJIK;to sada uocio i taj jecept se i dalje primjenjuje i koristi posto je se pokacao najuspjesnijim u svakom smislu te reci!!!!
ama kakav je to stan od 170 kvadrata, babo politicar, bh telekom guzonja, politcki podoban bosnjo pa sincic surfa poslije kafice u strosmajerovoj...sarajevski snobizam ,nije ni cudo sto vas niko u bosni i ne voli...
Cuj:villa od 150 kvadrata????????? Pa moj stan ima 170 kvadrata......kakva je to villa???????
Srbi protiv srba, zar moze ljepsa vijest...poklali se da Bog da!
Svaka čast!