Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...odo pristavit sarmu, pa pratim :)
Kod mene je pašteta :) .
...ako je gavrilovićeva, more :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
istra je najpitomiji dio hrvatske s vrlo uljuđenim ljudima, otvorenim prema svima. ispravan potez, s tim da ne razumijem zašto bi munara smetala. to u hrvatskoj za vrijeme juge nije bio problem; gunja, zagreb. veliki otklon evropskih zemalja prema izgradnji džamija na svom prostoru, posebno u novije vrijeme, možda treba tražiti u njihovom strahu od nepoznatog. taj strah svakako ima i svoje opravdanje ako se pogleda koliko je radikalizacija islama uzela maha u posljednje vrijeme. još jedan problem kod islamskih zemalja je što njima svjetovni i vjerski život nije odvojen, već podrazumijeva isto. evropa je na sreću to davno odvojila.
otvorenost prema svima baš je u skladu s islamom...
A nedaju minareta?! Gdje su sad oni psi što trabunjaju o demokratiji i ljudskim pravima u Evropi!
Pa Hrvatska ima najacu islamsku zajednicu u evropi i najorganizovaniju svaka cast sve pohvale
Hrvati samo grade džamije, ima li kakvih fabrika?
zar takva sredina nije neprimjerena za život jednog muslimana,? u umagu ljeti orgije, svingeri po plažama, nadrogirani ameri i alkoholizirani britanci, perverznjaci nijemci...kud baš u takvoj liberalnoj oazi da se nastane..
svakodnevno se neki od tih nadrogiranih perverznjaka i njima slicni razocara u zivot, ostane usamljen i pozeli neku utjehu, pa eto dzamija mu je pri ruci.
sto ismijavas sve redom pa i Deleted? ocisti prvo ispred svoje avlije, a vjeruj mi kad bi ja obznanjivao tvoje provale nebi nam trebao Ismet Horo, imali bi 9gag Koku :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo gradite vjerske objekte. U tome je buducnost.
bolje da se cuje ezan nego sirena za kraj smjene u fabrici..
Nem bosnjaka u Hrvatskoj, nego to su Hrvati islamske vjeroispovjesti
...slabo će ti ko odgovrit na ovo :))
kako nema fasisto? Ima itekako, ponosni Bosnjaci potomci Ilira, Bosnjaci narod stariji i od srba i od hrvata kako kaze hrvatska povijesnicarka Nada Klaic
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Dzamija bez munare k'o kahva bez cigare :(
:)))))) dje ce ti dusa gag?
kahva bez cigare .. hmm besmisleno :D ko cevapi bez luka xD
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
brat bratu ovaj clanak vrijedi makar milja km:)) bez pdv