Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ promatrac. Najdobromjernij narod u bivsoj Yu, ti palamudis nesto o grcima, seljak jedan nepismeni. Grci koji su 45 godine iz Egejske Makedonije (tu oko Soluna) protjerali oko 200 000 Makedonaca, etnicki ocistili, (zato se i paze sa Srbima, isto misle isto rade), diras u dobre MAkedonce, pine sevdaha i dobre hrane. Alooooooooo Grk. Up\'o ti mrk!!!!!
vi ste neki HODŽINI SINOVI I ĆERKE vi sa SA-X.COM ne dao bog da se komentarišu Lijepe Banjalučanke, pa da se priča o g.u.zi s.i.s.i a ne o klanju ratovanju... vidi se da ste se.x.ualno zafrustrirani
ta malena nepostojeca komunisticka patvorina, koja se zove makedonija, josh malo pa ce se ono malo chobancadi vratit u bugarske planine. Pozdrav Grcima, i neka sustavno pravno nastave odradjivat zapocet posao.