Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čini mi se da ova vlada gradi novu politiku države koja se zasniva na aktivnom uspostavljanju kontakata i sticanju prijateljakoji, koji će nam svakako pomoći u budućnosti. Ovo je svakako deo nacionalnog plana tj. strategije da sve resurse usmerimo na jačanje pozicije u međunarodnim odnosima i korišćenje iole bolje pozicije za nove investicije.
Nikolić je pokrenuo jednu sasvim novu državnu politiku, pre svega njegovom velikom popularnošću, jer je predsednik svih gradjana, te je podjednako popularan. Istinski je demokratski predsednik. Takodje, ne treba zaboraviti i sjajne uspehe vlade, koja je uradila više nego sve prethodne vlade za 15 godina. Srbija će za nekoliko godina biti u mnogo povoljnijoj ekonomsko-političkoj situaciji, a onda će se se prema okolnim zemljama postaviti u skladu sa ekonomskim interesima, a ne u skladu sa emocijama. U Srbiji su stvari postavljene konačno onako kako to treba da budu. Ni jedna vlada u okruženju nije napravila ovakav zaokret, kao što je to uradila srpska vlada. Ove reforme su impozantne, a i spoljna politika je veoma aktivna i učinkovita. Svaka čast.