Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje djete da je islo u ovu skolu zasigurno vise je NIKADA nebi vidjelo...
Napravice medvjeđu uslugu djeci, jer neće dobiti ništa od prekida škole. Također, biće sa roditeljima, koji su više potreseni i imaju veće posljedice nego djeca, tako da će svoje strahove prenijeti na djecu. Psiholozi već govore da su veći problem roditelji nego djeca, jer su se ona već počela vraćati u normalu. Djecu u školu čim prije, ne moraju u tu istu, ali ne držati ih kući nipošto. Mora se nastaviti socijalizacija.
E cuj prekod cijele godine traze.. pa kakvi su to roditelji
"psihoterapeut imao vrlo čudnu seansu sa djecom prilikom čega im je puštao narodnjake i tražio da se povežu sa duhovima stradalih drugara" koji k****??
Ne ponovilo se nikome i nikad više!