Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo republik....
@Ja sta mai... Republic of Srpska?
dryna...ne daju Srbima da se išta pitaju!😂😂😜🤣🤣
Hamush ns haparatima . Ovaj ce biti pametan pa nece ici Amerima i EU uz nos , moguce je da ce ovaj i napraviti dogovor sa Srbima .
Kosovo se 3500 godina zvalo DARDANIJA i opet će se tako zvati.Dardanija na albaskom jeziku znaći ZEMLJA KRUŠAKA.Albanci su uz Baske najstariji narod u Evropi.
Albanci su prvi u Evropi 60(šezdeseti)godina nove ere primili kršćanstvo a Srbi tek poslije 1000 godina u 10(desetom)vijeku primili kršćanstvo.Albanci su na Kosovu do dolaska Turaka na Kosovo bili 90 posto pravoslavci i sve stare pravoslavne crkve na Kosovu su Albanske crkve.Kad su Albanci pod pritiskom Turaka prešli na islam srbi su sve albanske pravoslavne crkve prisvojili kao svoje.
Ah sto se neko fura na Rugovu, sa maramom oko vrata....
nema onog bivseg premijera nigdje... ovaj novi ce guzice dati i vucicu i amerima...
Sta ovaj hoce? Neka su dobili drzavu ali vidjet cemo hocel tu drzavu odrzavat, tesko da se i oni sami sa sobom saberu. Najgori su ispali, nama uveli takse i vize, a dobro znaju da smo pritisnuti od strane beograda i zagreba pa cak i sa strane domacih izdajnika ... a oni kao vode neku politiku a trebali bi dobro da znaju kako je kad ti sa strane ne daju da dises i ne daju pravo na vlastitu zemlju itd. Najgori su!
Dunova not talking gluposti svega ti! Ja bih Srbima ukinuo poreze a Bosni nikad dok se ne ukine vizni režim prema Kosovu kao sto ga ni Srbija nema.
Gledao sam kampanju ovog čovjeka. Čita sa papira. Smiješan političar
Tako ae gradi republika a ne kao Akija da ostavlja u Amanet drzavu i narod nekoj drugoj drzavi. Nije Bosna ni Alijina ni Bakirova ni SDA ovska prcija. Steta sto to neuk Bosnjak ne moze da shvati. Bosna ce ostati zadnje rupa na Balkanu i Europi ne zbog politicara vec zbog naroda koji podrzava iste politicare....
Traze i Bosnje odstetu, ali i jedini i drugi mozete da dobijete samo ulaganje u srpskim sredinama, kao sto imamo na primeru Drvara. A to da ces da ukines takse, znalo se to odavno.
Kakav lik. Kakav program.... Smiješan je.
Aha izvadjena jedna cigla u zidu .....☔️
Želimo dijalog sa Srbijom. Pa onda kaže "Beograd MORA..." druškane Beograd nam svima radi o glavi i vjeruj mi da ništa NE MORA...
To bi se moglo reci sa konja na magarca.