Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Docekali Hrvati u BiH da im drugi ne biraju predstavnike....
*hrvatskoj dijaspori u bosni i hercegovini.
Dabogda ti odvela sve te hrvate iz BiH u njihovu maticu.....ustasko dijete na celu joj ocrtano
Lijepa, zdrava ruralka,biografija-naucna fantastika. Prodorna je i ostavlja dojam sposobne zene, jos ako zanemarimo da dolazi iz naci stranke...A ko ce ga znati, mozda zena napravi vise od skrusenog Ive.
Pobjednički govor kandidata HDZ-a na izborima za predsjednika Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović sugerisao je povratak nacionalističkim politikama koje su dominirale u Hrvatskoj nakon ratnog raspada Jugoslavije, piše list "Njujork tajms".
Zahvalila se Kolinda Hrvatima iz Bosne i Hercegovine. Je li onda nejasno što Bosna ne napreduje? Je li nejasno ko je koči? Ko je desna opstrukcija normalnog života?
Šteta što GOSPODIN Josipovićobrazovan, elokventan i nadasve dobar čovjek nije pobijedio! Tražili ste gledajte sad...
I to ne jednom 10 puta :D Na tren pomislih di ja to zivim? Bih ili Crooo
Znaci os jedna iluminatska kucka je pobijedila! Bravo ovce !
Trebala se na prvom mjestu zahvalit dr. Vojislavu Seselju. Izmunto ih je pravo.
...šešelj je bio vanjski suradnik u hdz-ovoj kampanji...
jadni Hrvati kad im skutori biraju vlast...
...izakuta...paša, gledajući k und k popise od 1880-ih pa dalje u kraljevinu i sfrj, hrvata je vazdan bilo najmanje, oko 18%...a i vas je alju usrećio, bez rata 44%, sa ratom 24%...
...nemam pojma ko su ti ti bh katolici, u životu sam sreo hrvata, ali tih tvojih haman niti jednoga...jel i to neka nova alijina nacija?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U Srbiji Toma grobar, u Hrvatskoj Kolinda Grabar :)
...a u nas baki čabar :)
..paša, eno sam na drugom članku prosipi pamet, pa me sad malo baje uvatile...zdravlje dobro, uzbrdo se more (liftom, dakako) a sad odoh zaknjavat ko mače u kutiji cipela :)) ...živ bio pa se čujemo šjutra, laku noć :)
Saće' još jedan Holding osnovati u Zagrebu... valja se zahvaliti glasačima kamenjarske provenijencije...prvo diplome Prometne škole pa poso'...Remetinac malo kasnije...sve uz gange...
Moja Kitara, tvoja tambura, kad zasvira, u srce te dira.... Izbori nemaju smisla,sve je bilo gotovo davno prije....
https://www.youtube.com/watch?v=E78JG5aVxCI izmedju ostalog rekla je i ovo
:(
Mora ovo rec, kako ce inace pokupit glasove iz BiH. A onda kad ih pokupu vjerovatno je zaboli dupe za hrv u BiH ko i prethodnike joj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trilaterala je odradila svoje...
Sad se katolici u BIH koji se smatraju hrvatima komotno mogu i odseliti kod SUSJEDA :)
Ako se smatra Turcinom neka seli.
Nije mi daleka kuca, imam i u BIH svoj dom :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)