Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
7% iili pola miliona manje u odnosu na broj stanovnika iz 2011. Za 50 godina na prostorima bivse juge nece zivjeti ni polovina stanovnistva iz 90-ih.
Ostali su samo uhljebeni i oni koji aplikaciju za Njemačku nisu znali ispuniti.
Pa gdje je ona prica da samo u bg zivi 100.000 bosnjaka
Ima ih toliko, ali ih je Beograd asimilirao i posrbio. Primjeri: Dalila Mujić Dragojević, Senada Nurkić, Irma Sejranić itd. Beograd usisava Tuzlake ko usisavač Sloboda-Čačak prašinu.
Oni racunaju kao eure. Sve x2
Mislim Srbija je veoma nacionalisticka drzava dje jedna manjina upija i gusi manjine Tako da stvarno stanje je nekih milion Roma I 250 hiljada Crnogoraca u ovaj broj srba I veliki broj davno posrbljenih Bugara koji su oko Niša I istocne Srbije vecina
Jado jadni. Hajde odma nadji onu onu ikonu sto ti je pradjed sakrio kad je presao u islam i zamoli za oprost.
Po prosječnom izgledu sebina ja bi rekao da roma ima 50%
Beograd=jednonacionalni grad, manjine skoro da i ne postoje. Nema nikakvog govora o multietničnosti. Manjine u državi Srbiji žive u enklavama i getu predviđenim za njih, nikakva budućnost.
Nisi ti Beograda ni na mapi vidio.
vlaha i roma mali broj a ima ih sigurno 10x vise, oni i jesu glavni sastav stanovnistva srbije
Ovi da su u eu, imali bi stanovnika kao hr. Stampedo bi nastao da im otvore granice.
Treba njima poslat her Schmidta
Bosnjaka u Srbiji isto koliko i Hrvata u Bosni.I Srbija je najebala.Palo Stanovnistvo skoro svi odose u Inostranstvo
Broj takozvanih "Srba" se smanjuje masallah,vise Roma ima nego njih,50% Srbije su,Romi,30% muslimani (Bosnjaci i Albanci) i tek 20% takozvanih "Srba",a pitanje je i to 20% jesu li "Srbi,oni su postali od Turaka
Roma ima vise od milion ali se izjašnjavaju kao Srbi
Srbiju je u zadnjih 20 godina napustilo oko milion i po Srba. Malo procent stanovništva popravljaju doseljenici s Kosova i RS-a...
U Bosni su Bosanci manjina''ostali'',nedopustivo.
Kakva katastrofa, kod nas je stanje gore dva puta. Ljudi odlaze, ovi sto su tu ne zele vise od jednog djeteta ili maksimalno dvoje. Za 50 godina ovdje ce se pricati jezicima azijskog porijekla.
Više bošnjaka u Srbiji nego hrvata u BiH.
Maštaj. 😂 Hrvati u BiH bez obzira koliko ih je su barem sljubljeni s nama u Hrvatskoj teritorijalno, Sandžaklije nisu s vama u BiH di ste većina. Dijeli vas RS i većinski srpski Priboj.
Pritom se ovde radi o mistima s praktički 100% Hrvata. I tako je uvik bilo. Imotski 96% Hrvata - Posušje 99% Hrvata, Ploče 96% Hrvata - Neum 98% Hrvata itd. 😍
Da li su tu ubrojani i ovi BH pravoslavci
Od ovih 400000 neizjasnjenih 350000 bošnjačka garant.