Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravicete vi njega od blata živi bili pa vidjeli
Moj tito, sreća tvoja pa nisi živ da ne možeš viditi šta ti rade ova govna kojima si sve od sebe dao, a ništa nisi ponio.
Pa kad su vam usta puna tita, nosite to gofno da nezagađuje Srbiju!!!
Lomi ga klikae - stara bosanska rijec OPHODNJA. 🤣
Svaka cast vlasniku kafica koji se izdigao iznad drzavnog vladajuceg fasizma na celu sa njihovom predsjednicom La Pen alias Kobilda i tu plocu postavio na zid da stoji uspravno ime NAJVECEG BALKANSKOG POLITICARA I VODZE SVIH VREMENA
Umjesto "Trg Maršala TITA" sada imaju "Trg konjušara" u sred Zagreba.
@zlatnik Maršal je titula koja se ne dobija u školi nago na ratnom bojištu. Pobijedio je u sedam ofanziva jednu od najvećih svjetskih vojnih sila, capito !
nemam komentara....
Ne gotivim kult ličnosti koji se pravi u vezi Tita, jer ima dosta pretjerivanja, ali ovo je sramota za Hrvatsku. Neka onda Istru vrate Italijanima.
hahahaha, pa nije Tito vratio istru..malo pročitaj nešto osim komunističkih sranja, dobro je da nisi rekao da je vratio Zadar i Dalmaciju
Tita zale samo stari jer su bili mladi za vrijeme tita.
istina
@tigarbengalski25 Vidis koliko mi starci lupaju minuse
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eeee moj Josipe, da mozes ustati samo pet minuta, odmah bi te srcani strefio
Sreća njegova da Hrvatska nije evropska država inače bi ovah fašitički nasrtaj na antifašitičku prošlost hrvatske morao biti nagrađen sa brat bratu 500 dana osame .
Dosadili ste sa ovim titom