Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi su zabrinuti za nas i hoce nam pomoci a nama sve gore i gore. Mozda bi bilo bolje da nam niko ne pomaze da malo odj....bu od nas.
stose sekiraju,a srbeje protjero u bih unisao sa vojskom a sadase sekira
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Svi kandidati zajedno trebaju imati debatu. Ovim je poruka da Federalna TV je puna neravnotežnog žurnalizma i biasa. Treba neko u lideršipu na FTV biti za ovo odgovoran i prihvatiti posljedice koje bi bile otkaz. #ijasamiskra
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Prof. Hadžikadić može pokrenuti novu Bosnu i Hercegovinu. #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
Ko god od susjeda misli da treba da se bavi BiH dabogda svoju djecu sahranjivao prije vremena.
a ja uja sto ih BiH zanima, nazalost EU ne zanima sta vi imate o nama da kazete uje
plenkovicu se raspada drzava...propadaju firme....narod se masovno raseljava....a on putuje po eu i razgovara o bih,kosovu i makedoniji...interesantno....:)
@TheSorab je je,evo se raspala,zato bejha i servija cvjetaju pod MMF-om.motaci kablova i moderni robovi
@burek1sa1mesom ..vjeruj da se raspada....madjari zatvaraju rafineriju...petrokemija koja drzi citav istok hrvatske je u enormnim dugovima..brodogradnja koja je bila njjaca hrvatska industrija je fijasko..zadnih mjesec dana su otkazane sve porudzbine brodova...gubitci su u stotinama miliona eura...a da ne pominjem da su rusi postali gazdeagrokora a samim tim i 20% hrvatske..vidjet cemo rezultate turisticke sezone...mada mislim da su i oni jako losi...a plenki se brine o kosovu i makedoniji?
Hallo fašistiiii brinu te o svojoj drzavu pustite ostale na miru ama ništa apsolutno nam ne treba od vas!!
Kada jedna banana drzava raspravlja o dve banane drzave.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 FTV sinoc nisu se minimum udostojili postavit na fb da ima suceljenje a kamo li poslije da objave sta je bilo.. Vijest o Erdoganu da je sletio u Berlin, vaznija nego buducnost DOMOVINE Hadzikadic2018
Ebo te vise Hsadzikic. Bas si dosadan
Da ti nije slucajno mami metno!Tezak si ko cumur sa tim postovima!
Zna se da su izbori namjesteni. Zna to i EU. Oni su najveci parnerin SDA i HDZ. Pa te dvije stranke su clanovi emEuropske Pucke Stranke zahedno sa mekrelovom CDU. TO je jedna jazbina.
S predstavnik BIH? Aha on je negdje na bliskom istoku
Mars sugo jedna
kod vas eksodus pricajte bolje o tome.