Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se radi u moralnoj drzavi kod nas efendic zgazio covjeka i nikom nista...
Efendic zgazio covjeka...? Kako nista. Pa ljudi za njega i dalje glasaju. Nije on kriv, sto je sve to tako.
Čuj "moralnoj državi" Hrvatskoj 🤣🤣🤣🤣 Pa tu jedino još pokojni Tuđman nije na kokainu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kreće zima, klizavica, poledica, mlagla, kiša, mraz, snijeg... Prst na čelo svima nama, jedan pogrešan potez i unistili ste život nekome nevinom i sebi. Polahko, popusti gas, svi volimo požurit, fol dobra kola, al djaba sve kad se zlo desi
Ministar je razrješen dužnosti iz tehničkih razloga a ne moralnih. Teško je povredjen i neko mora po ovlašćenju premijera da potpisuje dokumente
Ovako naši redovno divljaju pod pratnjom. Svakodnevno gledam, raspale rotacije i preticu na punim linijama, u krivinama i doslovno istjeruju vozace s puta. Naivni pojedinac bi rekao da zure na posao.
Još jučer čovjek imao sve , sad će sve izgubit i još Ivi u zatvor ! Zato Vi šta ste napuhani i bahati pamet u glavu jer djava nikad ne spava !
a kako znas da ce u zatvor? onoliko koliko sam ja procitao - covjek isao u lov, preticao (sto nije zabranjena operacija), sudario se sa vozilom iz drugog smjera. po cemu zakljucujemo da je on kriv?
Bravo Andrej kod nas u Bosni bi bio ministar do kraja mandata u bolnici
I na smjeni ce se sve i zavrsiti, u medjuvremenu ce kontaktirati porodicu poginulog i vjerovatno sa lovom izbjeci tvorza
Izgleda da je bio pijan cim ga je smjenio
Ma kako su Hrvatici nasi promotni i efikasni u svemu 😆
*promptni
Djeca ostase bez Oca zalosno🙁
Tako se to radi
HDZ počeo i da ubija Hrvatsku i Hrvate izravno.
Bravo Plenkovicu.Kod nas bi Fadil ostao na funkciji do pravomocne presude, i da je kriv i tad bi bilo upitno da li bi napustio funkciju.
I opet bi pobijedio na narednim izborima.
Fadil je smijenjen davno, ali zato upravnika logora nad Bošnjacima i Plenkijevog brata niko ne može odlijepit od fotelje.
Kod nas ne mozes ni postat ministar ako nisi ubio nekog
U Hrvatskoj ako budete preticali,a tom prilikom vas uhvate,bit cete smijenjeni,a ako namaknete sebi koji milion imate podršku premijera.
kakva smjena, zatvor za ubistvo i opasnu voznju
Sta je opasno preticati kamion koliko je isao ovaj iz suprotnog smjera