Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosne ce biti dok veliki ne odluce drugacije i mi se tu necemo nista pitati
''Big Shit'' i ''Tempirana bomba''
Nemojte nam samo vi pomagati
Sutra ce se Sejdalija Komsioglu javiti da ih napadne sto spominju BiH.
Nek se izbori da mu predsjednika i zastupnike ne biraju hercegovci koji žive u BIH ...pa onda nek priča priču o Željku Komšiću
Nemaju svojih problema...
Kako se sad kamenjarski Srbi uvlace Milanovicu, a pogledajte samo sta su pisali do prije par dana.Cak i ovi sa ovim profilima ovdje.Dzabe uvlacite Milanovicu, on zna da ste vi Srbi.
JBŠ Državu koja Bosne nema dok se mi u BiH opametimo proći če još nekoliko generacija a mi na Groblju.
Kao bosanac i milanovic je reprezentant bosnjaka u Hr
Plenković se u Parizu sastao s Macronom, jedna od tema razgovora i BiH,, ZASTO ? zbog cega ? a sto ne kina ili Rusija ? Aha s njima se nije zajebavat ima ih puno i nauoruzani su . najlkase je yebavati male i siromsne i koji imaju korumpirane politicare . Ovo je isto da odrasli ljudi udju u djeciji vrtic da mlate djecu . tako se prema nama ponasaju . ubio bi kada bi bio takav .
Ukinuti konstitutivnost svima.
lopovlok lopovo hh
Nemoj nam samo ti Plenkovicu pomagati..imamo mi takvih rodoljuba pun k..,,.vidim i Kolindi ste odmah nasli posao.. Kazu bice back vokal SKORI i TOMSONU..
Slobodno reci da hoćeš zakon koji obezbjeđuje da HDZ ovaca sjedi u predsjedništvu, džaba pjeniš ako ne bude Komšić biće neko drugi a Čovići i slični kvisku NIKADA!
Plan je sacekati da se isele normalni Bošnjaci i onda kad samo ostanu dzihadlije pod zasravom sda da im se oduzme sve milom ili silom.