Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zavrsite sto brze braca Hrvati, dosadila mi je ova prica vise.. nek je visok dovoljno da Dzekin buduca jahta moze proci i mirna BiH.
Bravo susjedi ! Pozdrav iz Republike Srpske !
@WhereHaveYouBeen Mi smo za Fekalistance streptomicin !
Pozdrav RS u !Samo gradite autoputeve i strpite se dok srbija rijesi kosovo!
A što ste mi prijavili komentar, samo sam rekao realne činjenice kako je dobar dio autoputa tzv. "dalmatine" neupotrebljiv čim počne zima i da će biti isto tako i sa ovim mostom, koji će visoko stajati iznad mora, izložen buri i padavinama, to će biti umjetnost voziti preko njega. Ništa specijalno. Za sebe ću zadržati izraze ljubavi prema braći ustašama.
Željko će da kaže: ma dajte, nemojte i oni će da obustave gradnju...
Promašena investicija, jer će BiH na silu ugurati u EU i Nato za par godina.
našoj lijepoj sretan pelješki most, braća hrvati da ga brzo napravite, da uloženo lako i brzo nadoknadite i da ga stoljećima koristite.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Samo gradite , mi ne mozemo ni cestu do Neuma napraviti vozimo se kozijom cuprijom ...
Hrvatska prije 20 godina 4,5 miliona stanovnika. Hrvatska danas 3,5 miliona stanvnika. Samo naprijed. Bosnje su izdrzale i otomane i austrougarsku i mlecane i mnogo gore. NIje nicija do zore gorila. BDP Rats Hrvatske 2% , inflacija gotov 3% . Hrvatska napreduje prema onme sto vec sada jeste i oficijelno : Najgora clanica Evropske unije najsiromasnija i bijeda do bijede. Uzivajte
Hrvatska danas-clanica eu i nato, 20 mil turista, druga u svijetu pred 2 mlrd ljudi, izuzetno pozitivan imidz u svijetu i proglasena drugom najljepsom destinacijom na svijetu!Ima 4 puta veci bdp od bih i 880 e prosjecne neto place!Hrvatska lani uvezla 30 000 stranih radnoka a ove god 60 000!U hrvatsku se doselilo 30 000 ljudi iz eu ,usa i australije JER zele tu ziviti.Po placama hrv je na 20 tom mjestu u eu!Pojede te ljubomora, uzmi lex
A sta je pilon?
Ovo je primjer da je Don Izetbegovic vodio katastrofalnu vanjsku politiku a o unutrasnjoj da ne pricam. Necemo se oporaviti za narednih 100 godina. Veliki pozdrav dobrim ljudima iz Njemacke. Dodjite ovamo i obezbjedite sebi zivot sa redovnim i normalnim platama i stolicama.
Narodne mase se raspravljaju o mostovima i granicama dok umacu bijeli hljeb u grah i gledaju kako doc do Njemacke.Cirkus zvani Balkan.
klixaju se venozno
To će biti isto kao i onaj dio autoputa sjevernije što se pola zime nema uslova voziti. Budalaština najobičnija. Čim krenu jesenje kiše i bura taj će most biti neupotrebljiv.
To nije ni bitno,bitno je da se pare iz europskih fondova povuku i pokradu koliko bude moguce.
KRADE se brzinom iznad očekivanja..
Sada ima da se oglasi Svemirski komitet FBIH