Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne kontam sta je problem, ovi se ponasaju kao da hrvati nisu ni ratovali ovdje !
U BiH ubijeno blizu 100.000 osoba, 50.000 žena je silovano, 150.000 ratnih invalida, od 1995. poginulo/teško ranjeno od mina 7500 ljudi, porušeno 614 Džamija, porušeno 190 Katoličkih crkvi, kroz srbočetničke logore prošlo 200.000 ljudi, oko 800.000 granata ispaljeno na Sarajevo! U BiH Srbi pobili 3372 djeteta, DOSUĐENI GENOCID ZA SREBRENICU, otkriveno do danas 5000 masovnih grobnica! Ratna šteta blizu 100 milijardi eura!
@Ronex Dobro, recite to Hrvatima, povjerovaće vam. Kao i za Stolac, Mostar itd itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ja ne razumijem zašto bi oni morali imati informacije o budućim hapšenjima u susjednoj zemlji?
Bruka!!!
BOGAMI PLENKOVIĆU VODIMO I MI ! Evo kako treba biti podijeljen Mostar i kako se treba glasovati u Mosatru Stocu i Orašju: KO 1939 !! http://www.nap.ba/images/slike/dogovor%20boban%20karadzic%20podjela%20bih%20gratz%20foto%20nap.jpg
Plenkovic pokazuje da stoji iza svojih rijeci o prijateljskim odnosima, pomoci BiH na putu ka clanstvu u EU... Sta je ono jos lagao?
ko je ovdje lud, zbunjen... Hrvatska će kao protumjeru podići optužnice protiv nekih pripadnika Armije BiH, a ovdje su osumnjičeni neki Hrvati za zločine nad Srbima?! Novinari su čuđenje u svijetu, a ne pjesnici... Ovo mi liči na onaj vic kad su Bošnjaci nakon rušenja neke džamije u Bosni zaprijetili Hrvatima da će oni njima srušiti njihovu džamiju u Zagrebu
Treci entitet. Sjeti se da je Covic isao kod Dodika na konsultacije i uskladjivanje daljih akcija u razbijanju BiH, pa onda upadljivo Plenkovicevo nesastajanje sa predstavnicima manjeg blentiteta, pa onda ova Dodikova sutnja, pa onda price o Hrvatima koji su jedino istinski za pristup EU, pa price o tome kako nema Bosnjaka iako su se zajedno borili u HVO-u u Posavini. I jednima i drugima su Bosnjaci glavna meta.
Znas kako je to uvijek bilo, u Zagrebu ili Beogradu neko kihne, u bosni umiru od upale pluca. Samo sto su se ovaj put preracunali i jedni i drugi. Bice im ova igrarija najgore iskustvo u historiji.
....ovi sto stoje iza svehrvatskog UZP-a se ukakili, mislili nece doci na red nikada hehehe isplivaju govna na povrsinu kad tad, dzaba se covic uvlaci miletu, pa mile sve hrvate smatra fasistima i smetaju mu i ovih 17 sto zive u genocidnoj hehe
....nisu oni poginuli u UZP u BiH, nego braneci hrvatsku od srba a vi ste im upravo tim UZP zahvalili sto su vam guzice spasavalu:)))
p.s...nemoj da bi nam rekao sta bi sa bosanskim katolicima iz pc ko ih prodade, i da se ne bi braca vam srbi se naljutili :)))))
Koga ce on uhapsiti kada je sve protjerao, jedino ima onih stogodisnjaka, povratnika.
ima Vlajki
Al cisto logicno Ako bilo ko stoji iza necega sto je nekada uradio i da se dokaze Kako ga sada moze H-Presjednik Braniti?
Andrej aj ne rise, hinja si bio i ostat ces, ko te ...e
Hahahaha, glupe Bošnje misle da će Latini lako preći preko ovoga. Zabiće im ga Rvati kad se najmanje budu nadali. :D
gledaj ti europskounijskog morala i covjekoljublja. ako ces hapsiti ljude koji su ubijali civile u ratu, to se ne zove osveta, nego pravda i to bi trebao raditi bez obzira na hapsenja ''heroja''.
Moj prijedlog i 'rvatskim i Bosanskim politicarima:nosite se vi svi lijepo u pi..u ma.....u i pustite jadni narod da zivi...
Mislim da je jasno da su hapšenje odradile srpske službe zbog približavanja nove hrvatske vlade Bošnjacima
Jeste samo sto Sadikovic jede govna i on osudjuje ponasanje Hrvatske
A kako bi se inace svetio?
Glavna tužiteljica Hrvatica i sada kao nisu znali za hapšenje? Neka pitaju Čovića, možda je on znao.
Glavni tužilac udarnik a ne kriminalac: Evo izvoda iz biografije --- Operativni analitičar u SUP-u Lukavac - - Ostvarena norma za 2010. g. – 2228,97 % --- Ostvarena norma za 2011. g. – 988,62 %
Vratite Salihovića na posao !! :))