Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati su od Srba i Bošnjaka napravili manjinu u Hrvatskoj, a pogotovo od Srba kojih je mnogo bilo u Hrvatskoj...Pa eto kad ste napravili etnički čistu Hrvatsku, šta hoćeš u BiH-da vladate sa 14 % stanovništva...E moj glupane-i ti u EU, treba vas istjerat iz EU!
@Mirza82nema ni 14% to su im dali da bi mogli ostati konstitutivni
@StipeDomagoj Hajd' što si glup, ali što si neinformisan u eri informacione tehnologije....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Bosni i Hercegovini treba uvoditi i provoditi EU standarde, demoktratiju i ljudska prava gdje se kaže da su svi ljudi jednaki i da imaju sva zagarantovana prava. Gdje ti radno mjesto ne zavisi od toga kako se zoveš, gdje nisi ugrožen zato što ideš u crkvu ili džamiju, ili ne ideš nikako!!! Dayton je bio dobar što je zaustavio rat. Dayton mora da se mijenja u ustav koji imaju sve zemlje EU!!! A vi konstitutivnost uvodite u HR. ako vam je tako draga!
Al generalno vidiš koliko su i lijevi i desni otišli u k. kad smo došli u sitiaciju da pokušavaju ostati na površini spremni životima braniti Daytonski mirovni sporazum. To je dokaz da su svjesni da dolazi vrijeme u kojem će se stvari mijenjati na bolje za sve građane u Bosni o Hercegovini! Eu standardi braLe. :)
dayton treba provodit na isti nacin kao u hrvatskoj..
Irfane i burek s mesom@ Nisu fašistički stavovi jer ja sam multinacionalan 100%!!! Samo navodim činjenice-više je Srba bilo u Hrvatskoj tada, nego sada vas Hrvata u Bosni i to je tako!!! Fašiste su Čović i Plenković i nacionaliste-ovaj komentar je njemu upućen a ne vama!!! A ti burek si neviđena seljačina!!! Kakvi Turci...Mi smo svi Bosanci i Hercegovci kao građani!!! I to sebi ponavljaj svaki dan!
pravo hdz debil ... prica o Dejtonu koji je potpisala HR kao ucesnik rata, strana u sukobu bez prava mijesanja ili narusavanja suv.BIH ... Dejtonski sporazum je nadogradjen i uz to Je zivo slovo jer Konvencija o ljudsk.pravima i slob. ima primat nad domacim propisima i ustavom ...
Da je Dejton onakav kakav zeli HDZ onda bi Bosnjaci imaju svoj listic na kojem mogu glasati za Bosnjaka,a Hrvati listic na kojem mogu glasati za Hrvata. Ostali ne bi mogli da glasaju ni za jednog predsjednickog kandidata. A da se isto pravilo uvede i na ostale nivoe onda bi bosnjaci mogli da glasaju samo za bosnjake na listama. Npr ako zelis glasati iza Nasu Stranku onda ne mozes glasati za Kojovica jer nije Bosnjak. To je apsurd koji zeli HDZ.
Takav Dejton nikad ne bi bio potpisan jer krsi mnoge ljudsje konvencije. I ovaj Dejton nije dobar al je potpisan bas ovakav kakav danas imamo. i potpisao ga je i HDZ upravo ovakvog kakav je danas. protiv kojeg se sada bore.
hrvat
Bih nije vaša prcija i o njoj ne odlucujete vi nego Amerikanci, Hrvati i Srbi I možete se klanjat jedino Muhamedu. Nema od vas ništa I nemojte o Hrvatskim kreditima i dugovima dokle god radite kod nas za 3 eura satnice mrššš
ocigledno da Plenkovic nema pametnija posla pa se "brine" za hrvate u BiH. Trebalo bi mu odbiti od plate jer ne radi svoj poso tj. da se brine za narod u Hrvatskoj, sad hrvati u BiH imaju komsica da se za njih brine :)
Ustase znate gdje je granica, i mars u tri lijepe matice kroatske
@bax212 a jel Bosna vaša? Sta vi imate s Bosnom osim što živite u njoj? Sve se pita druge a vas tko šljivi, ne idu vam dabe politicari jedino u Tursku
Uzp ne odustaje
Sjaši više, jahali ti po gospodzi
Dejton se isto provodi i ove godine i prije 4 kada je pobjedio Dragan. Dejtonom ne kaze da Hrvati biraju predsjednika koji je Hrvat, niti pise da je to hrvatski predstavnik. sva trojica bi trebali biti predstavnici svakog gradjanina u BiH i postovati ustav onakakv kakav jeste makar im se i ne sviđao. Upravo je izmedu ostalih i Hrvatska tj HDZ potpisali ovakav Dejton koji im se ne svida u ovom dijelu. Al ne svida se ni Bosnjacima mnogo toga iz Dejtona al
al ga moraju postovati sve dok se drugacije se ne dogovore sva tri naroda i ostali.
Ovaj Plenki se više bavi Bosnom nego Hrvatskom. Mora da je u emotivnoj vezi sa Čovketom.
imate li vi svoja posla ?
Jel u toj Hrvatskoj stvarno nema drugih problema do Hrvati u Bosni, sa koje teme oni zele da skinu fokus interni pa su Bosnu uzeli na zub ?