Komentari (505)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politika HDZ-a Hrvatske ne odustaje od teritotijalnih pretenzija prema ovoj zemlji i jedini nacin je konstantna indoktrinacija BH katolickog stanovnistva kroz optuzbe i omalovazavanje ove zemlje, jer pogresno smatraju da se ova zemlja ne moze odbranititi.
@mirsadgluhovic Ovaj laže ko Srbi i misli da će nekoga prepasti svojom velikoseljačkom demagogijom. 😄😄😄
@OlovnaKisa Kakav crni napad, Hrvatska je u NATO-u, sta lupetas? Njihova vojska ne moze cetkicu za zube kupit da racun ne pravda u Briselu, a kamoli da opali manevarski metak bez odobrenja u triplikatu. Sta baljezgas gluposti? Zeljko je clan predsjednistva i gotovo, mogu samo da se pushe sljedece 4 godine. Imaju svoje izbore da zaseru, u Bosni nemaju sta prdit.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Mogo si im objasniti da si ti iz iste one politike koja je devedeseti slala tenkove dogovarala i ucestovala u podjeli BiH sa istim onim koji su htjeli i dio tvoje domovine,( sto im ga ne pokloni) pa i danas zastupas istu politiku bez tenkova ali poganom pricom i propgandom, tebe i tvoje politicke pristase treba javno proglasiti najvecim neprijateljima BiH
Izgledao je pametniji, kad ono fufak-dufak.
Lažeš kao mihauzen - Od 28 zemalja EU, dale mu dvije zemlje podrsku. Madjarska i Bugarska. Francuska je uvazila argumente. Znaci 24 clanice EU su odbile njegov izvjestaj. Pametnom dosta. Dali će nakon ovoga, zvanicnoj politici Hrvatske iz guzice u glavu da udje ? To da su nevazan faktor u Evropi i da ih sve vise i vise zemalja EU vidi kao agressivne kršitelje demokratskih principa Evrope i potencijalnu opasnost za EU.
Evo odgovora na današnji dan; "Sjedinjene Američke Države će djelovati ukoliko neko u BiH ugrozi Dejtonski sporazum, izjavio je danas u Beogradu Matthew Palmer, direktor odjela State Departmenta za Jugoistočnu i centralnu Evropu."
ti si problem ...
Praljkov mali?
Gdje se nisam rodio na Marsu, pun mi k.... ovih kvarnjaka! Nadam se da su problem ovi proustaški orijentisani HDZ-ovci s obje strane hrvatske granice?
Kao seronje neke samo kukaju. DODIK , KOMSIC, DZAFEROVIC. I NEMA DALJE!
ne brukaj se plenkovicu ....Bosni ne mozete nista , da nam ne smetate - bili bi nova svicarska
Cuj njega, misli on da su mu kolege poslije njegovi izlaganja tek sada svatili dimenziju problema. Glupson i bjednik nevidjeni! U to mu mogu povjerovati samo njegovi hdz-eovci.
Nisu jos
jesi li im rudo rekao vaše probleme u zadnje 2 godine vaše vladavine?? koliko je se velikih firmi ugasilo, da ste na svijetu prezadnji po efikasnosti javnog sektora?da vam je zivotni standard 2 najgori u EU? Da i kod Vas svakodnevno mladi i sposobni odlaze u istoj mjeri kao i kod nas??
Dobro su ista shvataili, ako si im ti, i tebi slicni, objasnjavali situaciju.
Plenković pravi Covicev pijun koliko te platio onaj HDzovac ?
Skinuti sa budžeta sve općine koje su otkazale gostoprimstvo članu presjedništa BiH gospodinu Željku Komšiću, za početak odbijati najavljenje posjete ovom krmku sa totografije i tražiti javno izvinjenje zvaničnog Zagreba zbog miješanja u politiku suverene nam domovine.
@bajaizkraja Jedino se stanovništvo može "pripojiti" Hrvatskoj, slobodno idite al' ne vjerujem da bi vas i Hrvatska primila...