Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malopre na TVu milanovic 5 peta u minuti dobicemo pare od EU jedino im je to bitno
@LittleRedMan Da se dragi Allah smiluje svim poginulim, familijma da sabura, a ovu dvojicu dabogda pogodila neka cigla sa rusevina. Pogotovo ovog kamenjarskog Srbina Zorana. Pomoci ljudima, koliko je moguce, a poslati Zokiju sapuna i parfema, neka vidi nas merhametluk.
plenkovic odmjeren u izjavi za razliku od ove budale. dje mu naumade grozni i cecenija. konstatacija da zemljotres pogadja najsiromasnije te da ce parama iz evrope (posto hr nema para) biti sve obnovljeno iskoristena da surdukne plenkovicu pa i u ovakvim situacijama. kad vidim ko su predsjednici susjeda i komsija nasa tri mrmota su zlatni
@krik naglas Pa i jest im Petrinja grozna, a podsjeća na Čečeniju poslije Ruskog raketiranja :D
Dva ovakva zemljotresa, u manje od godinu dana, nikad narod na dunjaluku ovo nije zapamtio. I to bas u godini, kad su objavljene one slike mucenja migranata. Allah sve vidi. Ne batinjajte migrante, ili ce se ovo ponavljati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
njih boli k.. oni se sad raduju prilivu eura iz EU
mislim na ovo dvojicu! nemaju oni emoatiju prema bilo cemu
Dva ovakva zemljotresa, u manje od godinu dana, nikad narod na dunjaluku ovo nije zapamtio. I to bas u godini, kad su objavljene one slike mucenja migranata. Allah sve vidi. Ne batinjajte migrante, ili ce se ovo ponavljati.
Da se dragi Allah smiluje svim poginulim, familijma da sabura, a ovu dvojicu dabogda pogodila neka cigla sa rusevina. Pogotovo ovog kamenjarskog Srbina Zorana. Pomoci ljudima, koliko je moguce, a poslati Zokiju sapuna i parfema, neka vidi nas merhametluk.
Ne dao Bog nikom al ovaj smrad ima sad preceg posla od pljuvanja Bosne. Držite se susjedi,samo da ne bude žrtava a sve ostalo će se namiriti
Ne batinajte migrante bog sve vidi.
Obnovices grad, ma ko ti garantuje da nece bit jos zemljotresa ovih dana????
Ova dvojica su gori od zemljotresa i corone zajedno. Bože sačuvaj našu braću i sestre u Petrinji, Sisku i Zagrebu, koji su najviše pogođeni ovim zemljotresom. Allahu pomozi narodu i sačuvaj ih od svakog zla i iskušenja. Sarajevo je s vama braćo i sestre ❤❤❤
A nista BiH sapun ovo ono to sad u stand by
Jel sad Zoranče vidjelo šta je "big shit"? Niste krovova promjenili od kako vam ih je u amanet Joža ostavio. Prošle godine je u Tuzli opucao oko 5 po rihteru zemljotres, nije nigdje ni crijep spao. Znači Zoranče, sad taj "big shit" valja pokupiti, upamti, prvo lopata pa onda metla.
@Dunum90 Je li se zezaš ili stvarno tvrdiš da je infrastruktura bolja u BiH nego u Hrvatskoj?!
Hrvatska gkdisnje uplavuje 600 milijuna eura za članstvo u EU. Red je da pomognu
obnovili ste i vukovar pravooooo de se mani te šušlje čibavi
Izgleda da je ovaj Milanović stvarno veliki kreten, ne samo u pitanjima Bosne, već i prema neposrednoj okolini
...treba ga nasafunjat malo.
Da je bogdo ovog Srbokatolika Zorana, pogodila koja cigla, pa da ga okupaju sapunom, i namirisu parfemom. A da je sto manje neduznih ljudi poginulo