Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u dječijem programu HRT3 emituje se emisija kako specijalci upadaju u neki stan pun islamskih terorista (muzika, zastave isila, oružje,eksploziv) a emisija je zapravo o psu koji sve to otkriva.
@Folder emisija je britanska, sinkronizirana na hrvatski "Detektivi za životinje".
Zali se Britancima to je njihova emisija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Beogradu je vec potekla Hrvatska krv i jednog od najboljih smo izgubili tada. Mnogi sad zazivaju da to nije bilo dovoljno i da treba poteći Hrvatska krv i u Hrvatskom Saboru!. To su luđaci i neprijatelji ove države. Mogao je otici u crkvu ili Crveni Križ i volontirati ljudima kojima je potrebno. Popričati sa starima kojih se nitko ne sjeti. Pomoci svećeniku i časnama u župi ,očistiti livadu od smeća sa svojim prijateljima. I tako se voli Hrvatska.
@gooUser1602750552 Nije istina. Nije časnama, nego časnim sestrama. Long live Josip Pejaković!
sledeci put ce tenkom doc a traktorom se vratit
Svaki politicar koji se krije i boji naroda bi trebao da odstupi sa pozicije jer ocito radi pogresno.Onaj ko ne smije da proseta ulicom ili na biciklu da se provoza gradom se vjerovatno otudjio od naroda i nije za te pozicije
Ocete reci da narod (svaki pojedinac) ne bi trebao imati blindirano vozilo i da su zivoti ova dva zutokljunca bitniji od ostalih???
Razlog za potrošnju narodnih para
Mislite nakon TERORISTICKOG napada?
Dvojica ljudi koji su totalno razocarenje za vecinu BiH gradjana. Tolika doza ponizenja odavno nije zapamcena od strane zvanicnika jedne prijateljske i susjedne drzave.
Nasi to imaju vec 15 godina
ahahahaha a jesu bitan faktor ahahaha
Ko će govna dirat da mi je znat...
blindirano vozilo i zastitare........pa ja bi se ubila kada bi meni to trebalo, to samo znaci koliko ste stetni za narod pa se morate bojati
SLOBODA I SIGURNOST NA VISOKOM NIVOU!!!! 😀😀😀😀
Komšić ima plaću u visini primanja Plenković a Dzaferovic istu kao i predsjednik RH Milanović. Paše iz Bosne su sve digli na next level. Kakvi kraljevi😂😂😂😂😂😂😂
Nije problem u BiH visina plate članova predsjedništva i treba da bude na nivou na kom je predsjednik Hrvatske ali nepotrebni nivoi vlasti, entiteti, kantoni, dvjestotinjak ministara i 14 parlamenata troše stotine miliona € godišnje. Eh, to je problem i trebamo se ugledati na politički sistem kakav ima Hrvatska pa eliminirati nepotrebne uhljebe.
sjetimo se samo one afere oko onih podmetanja oruzja u neke dzamije, koje su hrvatski obavjestajci ovda mutili.. a vidi sad.. jel se bake mora krit od naroda?
@SDAljudskaPravaSva pa krije se.