Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar je moguce od Evropejaca da se tako ponašaju ?
Kakva tuzba? Gluposti. U Srbiju danas stiglo jos 11000 Pfizera. Odakle? Pa "kofer" diplomacija. Mora se borit za svoju drzavu. Nista nece past samo sa neba.
Joj koji ste vi muslimani šupci
Pa gdje su sada kriticari nabavke respiratora neka oni probaju nabaviti vakcine
Pa vi ne priznate medjunarodne presude.
Nek kupe od Vučića :)
A bosna bi onda trebala sama sebe da tuzi haha
U EU ste samo vazali za plasman njemacke robe. Nema se pravo glasa za odbranu, finansije, ievo vidjeli smo i za ove stvari. Slobodne zemlje su samostalne.
@MujoMufljuz njemačke robe?? Velika većina "njemačke" robe je made in china, ostali su samo njemčaki brendovi koji bi trebali jamčiti kvalitetu, ali i to više ne drži vodu.
Vučić na prvoj tv kaže:" Ovo je rat, shvatite to ! Posljedice će po međunarodni poredak biti veće i značajnije nego poslije WW2"