Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ucjenjuje Plenki! Ipak, ta budućnost ne zavisi ni od njega ni od zemlje na čijem je čelu i koja hinjski pokušava podijeliti BiH.
@Zanovijetalo a bih ima tri člana predsjedništva zato da bi bošnjaci imali dva?
@Zanovijetalo BiH muslimani mogu u EU i NATO samo ako se dogovore sa Hrvatima. Što prije to shvate biti će bolje za sve
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Dragi moji muslimani Bošnjaci, Čovjek je tako kulturno rekao sve najbolje pred cijelom europom da želi bih u eu.Ako vi ne želite to vam Plenki može rješiti, onda idu Hrvati i Srbi dok se vi ne popravite.
Vise pricaju Hrvati o BiH nego ovi nasi
Prikazite sta kaze Bakir , sta mi imate prikazivat nekog ko ne pripada BH gradzanima
Po tom pravilu Hrvatska i nije mogla uci u EU..ne postuje..ne pridzava se..vrijeđa..petlja se u unutrasnje stvari susjedne zemlje. Srbija vam sad prijatelj, a ubila, oruđila, osakatila,popalila,rastjerala toliko hrvata. Eto, koliko vam he stalo do vlastitog naroda i proslosti. Stidite se i ne dirajte Bosnu..jer, kad ona digne glas i stas bjezat cete vi glavom bez obzira.
@Lijeposanjaj momak pazi da nebi bježo iz te vukojebine.....
Znaci Kur*ina
okolo BiH treba napraviti tribine da gledamo cirkus
eto svaki gusan ce se pitati
Raspast ce se EU prije
jasno je da je jedan narod (uostalom kao i druga 2) ugrozen. ali ne iz razloga koje ovaj marginalac navodi, nego zbog socijalnih problema i ataka od strane susjeda. ako su hrvati ugrozeni samo zato sto covic ili njegov covjek ne sjedi umjesto komsica, onda bi mozda trebalo probati mijenjati vlastitu politiku, pa ce doci drugi hrvat umjesto komsica. Samo treba da je sposoban i da voli BiH, kao sto su i buduci (grado-)nacelnici Sarajeva...
U prevodu to znači da je put BiH u EU samo preko trećeg entiteta. Baš se pitam kada će tako i kazati.
Idiote jedan maloumni kome ti ublehe bacas? O clanstvu BiH u EU vi se pitate koliko i Zanzibar. Ne kazem niposto da cemo mi nekim trkom uletiti u EU, naprotiv, mislim da se to nece desiti ni za 100 godina ali to svakako nije vasom nekom intervencijom niti zaslugom. Konju purgerski.
M A R S H
Evo javio se i čovičev portparol i posilni iz sela Matije Gupca ,pa dajte Srbima i ostalim ravnopravnost i konstitutivnost u toj gnojavoj fašističkoj Hrvatskoj kad vam se toliko sviđa
@fbUser1606846684 Za razliku od Srba koji nisu željeli živjeti u Hrvatskoj državi, Hrvati iz BiH su na referendumu 1992. jasno rekli u kojoj držsvi žele živjet. Malo edukacije i znanja.
Bošnje u panici, nema ništa od EU i NATO-a
5% hrvata u BiH
Treba Hrvatsku tuziti za agresiju na RBiH mamu im ustasku
@Bosnajesamonasa Treba SDA tužit za protjerivanje 170 000Hrvata iz srednje Bosne
@Bosnajesamonasa odi popuši smrade