Albanski predsjednik
0
"Pitanje Kosova je završeno"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto sad se dokazalo ko tezi velikoj Albaniji. Ali bice i velika Srbija, samo polako.
Neka Srbija vidi kako se Bosna i Hercegovina osjeca kad prva koketira sa RS-om.
rale nemoj bit ocajan :) sanjaj san kada ce RS postati ko kosovo hahah Mozda se desi u limburu mjesecu :D Sipci dobise drzavu i to u sred evrope muslimansku,sta ti je vec amerika a vi uz bracu Ruse pa nek vam vrate kolijevku ako mogu ;)
Posto istorija nikad nije stala, nece ni sada, prema tome Topi, mozes da ga duvas!!!! Sad ste dobili vi tj trgovci ljudima i drogom, neki sljedeci put ce dobiti i pobjediti ljudski i boziji zakon! Zato Sipci nemoj da st nervozni a tek sto ste proslavili \"osnivanje nezavisne\" kolonije :) Ovo je samo trenutak vremena u kojem ste vi kao nesto dobili... Ako kazes da nema dalje onda predlazem da se kolektivno poubijate svi Sipci jer sam kazas kako nema dalje :) Jasno je i vama da ste dobili lijevo jaje a na drzavu :) Naranvo vase je pravo da lizete amerima i da im ga duvate!
\'rekao je Topi na konferenciji za novinstvo\'