Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta hoces, jel se javio naredbodavac videom iz Sarajeva, i rekao da je on naredio, a ovaj prenio naredbu da se pobiju ovi u koloni. Sta jos nije jasno? Kakvo jos svjedocenje treba? Mozda jos da to sve nana fata objasni na cistom bosnjackom jeziku, da ne bude zabune?
Smanji malo, tuzlak, ne lazi toliko, svega ti...sto nisi otisao u Srbiju da im kazes sta je bilo i kako je bilo...he,he...rado bi te saslusali...he,he...
tuzlak, svaka ti čast!
Cuj nisu narusena ljudska prava, pa moja Ivana ne da su narusena nego civilizacija ne pamti takav sudski postupak, ako se uopste moze nazvati sudski. Ne dozvoliti odbrani da izvede svjedoke a s druge strane dovesti ljude da svjedoci koji nisu ni bili u koloni je van svake pameti. Sudska praksa ne poznaje niti jedan slican slucaj nakon rata gdje se u tolikoj mjeri narusena osnovna ljudska prava. Necete vi iz Beograda nama u BiH pricati, a pogotovo nama u Tuzli sta se dogodilo. Ja dolazim iz Tuzle i Srbin sam i branio sam Tuzlu od fasizma i kad bi se ponovolo desilo isto bi postupio. Da, da to je ta vojska koju ste vi u presudi nazvali muslimansko - hrvatska vojska. Takva vojska u Tuzli nije postojala, postojala je Armia BiH u sklopu koje se borilo i oko 6.000 tuzlanskih Srba.Free Ilija Jurisic!
LJUDINO Ti si branio civile od krvolocnih srbskih hordi ubica!PONOSAN budi sta si i ko si!Bosnohercegovci i Patrioti su uz tebe! BiH4EVER!