Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rajo nebudali. Nisu pusteni na slobobu, nego iz pritvora. Sudjenje tek predstoji. Nemojte da vas kurcoglavi novinarcici pale naslovima.
GENOCIDASI samo pokazali svoje pravo lice, kad su podigli optuznicu za zlocin od prije 20 godina to je bio dobar vic i nista vise
Pavijanu ko ti drma kavez :):):) Evo banana i bice jos ako budes dobar :):) Racku sviras damu da te slusaju, njezno i polako ali ne grizi ga :):)
zarija tidubokovic zarije-m ti-duboko mami i sestri :):) Znaci danas kmecis ne rokces, na mamu si nisi na tatu :):):)
Nista novo, ko se nadao od genocidne nacije da ce uraditi nesto po tom pitanju kao i ostalim dobro se zajebao Proslo vise od 20 godina oni kao satro sad pokrenuli postupak haha hhaa hha
Dirigent pavijanu ko ti drma kavez :):) Evo banana genocidas i bice jos ako budes dobar :):)
zarija tidubokovic zarije-m ti-duboko mami i sestri :):)
Pizda vam materina, ako vam je skupo marvu hranit i uzdržavat, trebali ste reč, mi bi se "porefenali" i platili sve samo da stoka u 'apsu ostane ... ? ? ?
Ja, naturlich ...!