Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovi Makedonci u problemima kao mi... rjesenje je u nauci, obrazovanju i jakim domacim firmama... da ste jaki da kupite pola Bugarske sve bi drugacije bilo.... Izraelci imaju prejake biznise i zato su mocni
@pinkman Bravo. Sve receno.
@bulevar Iako S.Makedonija nema fizicku unutarnju granicu (entitetsku), ima psihicku kao u Brckom. Itekao su slicni BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako je Pendarovski!
Pa izmišljena su nacija, šta nije jasno. Makedonci su grčko pleme, ovi slavenski "Makedonci" su Bugari zaglavljeni u Jugoslaviji koji žive u sjevernom dijelu pokrajine koja se zove Makedonija. Ovi Bugari imaju veze sa Aleksandrom Velikim kao ja sa Will Smithom. Dozovite se ljudi.
Dosta vise polemike.Od danas cijeli Balkan ima i mora da se zove CORONSKI ZALIV i nema promjene imena do daljnjeg.U suprotnom nema u Ecropu,
SRBSKY ma jašta čitav svjet je protiv vas svi mrze srbe i svi hoće da vas rasture nedaj te se borite se
Brozni napiši još koji put pa možda i sam povjerujes u to
Naša djeca u skoli uce "Bosanski jezik i književnost/Hrvatski jezik i književnost/Srpski jezik i književnost" tri u jedan :)...Bi li mogao to da vjeruješ?
Bosnjaci bi najradije da Hrvatska i Hrvati nemaju jezik i knjizevnost , a da se u svskoj skoli uci po jedan tjedan Bo Hrv Srb ? Zato je u bosnjackim knjigama naglasak na Tursku Perxijsku i Arapsku knjizevnost , dok Hrvati uce o Talijanskoj renesansi i Njemackoj knjizevnpsti , svi vide kud idete i sta hocete
Prvi Pendarovski ce ih prodat Bugarima kao sto ih je prodao Grcima
@ Brozni @ bulevar mrš u krmetnjak i komentarišete svoj jad i bijedu tj. kako vučko i dodo treniraju strogoću
Dragi moji Makedonci nedajte se
Srpska komedija. hhahahaha
Moj Pendarovski i nama srbi osporavaju sve sto je Bosansko, valja namnse boriti sa njima!
@vijkan Svi su bili Bošnjani za vrijeme napada Vatikana sa jedne strane i bizantijskog carstva sa druge. A pod osmanlijama Bošnjaci.
@Vojkan Nisam ja to izmislio i naravno da imaju povelje o svemu. Bosna je imala stanovnike u paleolitskom dobu kada se za nacije i vjere nije ni znalo. Danas imamo to sto imamo iz nekih razloga. Uglavnom izvorni Bosanci kao narod oduvijek postoje.
Ovaj je iz Srbije brale.
BulevarMalinjaka prije bi odgovorio na takve komentare i stavove dok nisam svatio da takvim kao ti nema pomoći sad mi te pomalo žao kako ti je tužan život kada ti srećinm mržnja prema drugima a kada ti život prođe svatićeš da nisi ništa postigo u životu osim mržnje
O Bosnjacima,kao jednom narodu tri razlicite vjere,govori,1844 i otac srpskog radikalizma Ilija Garasanin,govoreci o "potrebi bratstva izmedju Bosnjaka i Srba i ostalih Slavena". Ovdje je znacajno primjetiti, za one koji zapravo znaju i zele da znaju, da Garasanin ne spominje nikakve milete,nego na vise mjesta koristi narodno ime Bosnjaci za CJELOKUPAN narod u Bosni,dakle kao zajednicki naziv svih Bosnjaka,bez obzira na vjeru. Dakle, MRS.
Svi redom,Makedonci,CrnogorciKosovari.Srbijanci;Bosanci,Hrvati,Slovenci. Bacite ta plemenska udruzenja,ostavite ih Hodzama i popovima nek proucavaju u vjeronauki uzmite ponosno drzavljanstvo Evrope i ako Evropa propane vi ponovo ostajete multi etnicka sila BALKAN.
Svaka čast jer ovo ovde su sve južni sloveni. A normalan čovek nevrednuje čoveka kome se bogu moli već kakav je čovek. Dok toga nebude nema nam napretka.
Zivjela Makedonija.