Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crnogorci su najpametniji, najlukaviji i najbolje ce proci od svih ex Yu drzava.
uvijek dobro prođe onaj ko nece da radi... ;)
@UnglaublicheFakten Tebi non stop u ustima bošnjačkih 23 ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
izbio rat između crnogoraca i kineza. Pita jedan crnogorac drugoga,kol'ko ima kineza? negdje oko milijardu kaže drugi. a u .ičku materina,ko će to pokopat'
SAD najvise mrze milojko i raja iz Maoce😂
liz liz
isti se istom raduje, al manje su možda zlo od braće sa istoka
@NaTraguSlobode isto zlo
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
ovo je LINIJA između PUTINA I ŠTRUMPA... ako izbije rat.. ovdje ce prve borbene linije da postave... tako da... iz tog razloga CG, BIH, SERBIA su interesantne i Americi... i rusima i Turcima... cvi ce da se brane ovdje.. daleko od svojih zemalja...
Postao sam alergičan na ove američke sijede glave koje su nam uništile i opljačkale bivšu državu, svojim politikama ciljano izazvali krvoproliće u BiH i sada nam glume neke prijatelje kako nama tako i našim susjednim državama.
@hemijaimatematika1 Naravno da jeste, zna se ko je nam je dao oružje i gurnuo nas u rat protiv Yugoslavije, a sve za korist Amera. Zna se ko je izvršio pritisak da se odbiju svi mirovni sporazumi koje je Evropa pripremila.
@OxygenRed A zna se i kome je uveden embargo na uvoz oružja a kome se živo fućkalo za taj embargo jer su imali na raspolaganju oružje cijele bivše države.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
svaka im cast...
Ovo i nas ceka, zivi bili pa vidjeli. Niko nas nece ni pitati. Nije vise ni bitno da li se slazemo sa nekim moralnim aspektom toga. NATO je tu, sto se prije proguta ova "zaba" manje cemo ih gutati kasnije. Samo da izbjegnemo vise ovo kusuranje preko nasih ledja. Turci preko Bosnjaka, Rusi preko Srba i citav Zapad preko Hrvata.
Opasno su se približili granicama BiH. Ja ne bi ništa čekao već odma napao pamovima.
@Zadrt Evo im qurac ako bahnu u 23% butum će se vazdušiti !!!
A vi ste spasitelji američka teroristička govna
ka'nu 'tica.............ka'nu soko sivi ........
Amera i Crnogoraca 350,6 miliona!
u izna