Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači da se mi Bošnjaci pripremimo.
Ma mi smo spremni, ali treba stisnuti muda pa krenuti, vidjeli su da nam ne mogu nista, a sada smo jos jaci.
Nema te sile svjeta koja moze stati GAZIJAMA na put, a koji idu sa mislju da budu Sehidi ili Gazije☝️⚜️🇧🇦 Bilo vas je vise 93-e(babini i pobunjenici Sao Krajine, plus jedinice DB-i Srbije i brigade iz Splita kao potpora hvo) Pravi rat je poceo tek 94/95,do tada je bilo samo KLANJE ne NAORUZANOGA naroda. Srbi, Holbruku svijecu zapalite, on vas je spasio 95-e.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovaj je vođa u zlu nije on duhovnog vidio.
@zubazub evo ti jedan primjer koliko cijeni Bosnjake https://bosnapress.net/srpski-patrijarh-irinej-otvoreno-ismijava-bosnjake-i-poziva-na-otcjepljenje-rs-video/
Nešto ti to dugo trebalo ?
U čemu su to muslimani u BIH pobiedili? Kontroliraju 30% teritorija. To je kao da Hrvatska od čitavog teritorija kontrolira samo Slavoniju i kaže:mi smo pobiednici,tko nam sto može😂😂😂😂
Ovo ko zanemari, e ja ne znam. Onda vam vlastita mati,sestra i na kraju ako su u životu nana/nema nije mila. Ljudi! Ma ko god veli, da ih treba posmatrat nijemo. Prvo ubit zadnju klicu komunizma u njemu, masnim degenekom. A zatim ga poslat u prve redove...da izbliza vidi kad sutra zapucaju, po njemu braca chete i ushtashe. No pesimizam na stranu. Sokolac, Šekovići i Vlasenica če ako dragi Allah dadne bit mojom rukom i puškom oslobođeni od pravoslavnih smradova.
Ova mrznja izmedju Srba i Hrvata nije od jucer.Ona je pristupna vise vijekova.Taj duboki jaz ce se tesko moci jednom molbom postici.Korijeni mrznje su tako duboko urezani u covjekovu svijest, ta mrnja sada tinja,moze se uvijek po volji netkoga rasplamsati.
Red je da se Hrvati i Srbi izdogovore koji dio kome pripada i nek poslije napravije Uniju nenapadanja i zdravi bili
Nema tu "pravog časa". Srbija i srbi trebaju proći katarzu i iskreno se pokajati za sva zla koja su napravili susjedima i uvesti zakon da tko god to negira bude kažnjen. Kmeče vezano za "zločine" u Oluji, a ne spominju preko 1.000 ranjenika odvedenih iz bolnice u Vukovaru i streljanih. Ne spominju "Srebrenicu" a na dan kad su je "oslobodili" nitko u srbiji nije plakao.
Realno.Sto srbi su godinama uradili nema od toga nista nit ce moci..
Mozete ga samo podudlat ....
M I S L I Š !! ?? !!
Kako vlahadija podvija rep cim vide da je neko jaci od njih, bravo Hrvatska.
Ova SPC je najveca Mafijska organizacija na Balkanu ili bolje receno 'Koza Nostra Balkana"Nesto im fali izgleda Orkan ili Tornado se sprema...Ali mogli ste prije da se dogovorite kojim jezik ce da koristite jer bo non stop govorite da je to jedan jezik. Ili je Srpski ili je Hrvatski ako je jedan ,de boga ti javite nam kad se dogovorite bar oko imena jezika
Nema na remo u CG, pa bi Irinej da se balaha u Tučepima.
A koji je to narod srpski stradao u genocidu.Koliko se ja sjećam bilo je to strateško izvlačenje da se ne padne u ruke Hrvata.Pojedinacni zločini su neopravdani i pocinioce treba sankcionirati.
Ovo oni popovi sto su tjerali Skorpione da pokolju nevinu djecu po Srebrenici, Trnovu..
Opet u Karadjordjevu ili neki pandan istom....