Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valja naći smisao u hrvatskom humoru
Ima tu smisla ali nije smjesno :)
@ZaVlastitePotrebe od svih jugoslavenskih naroda oni imaju ubjedljivo najmanje smisla za humor Toliko je loš humor da kod svakog slušaoca stvari nepodnošljivi umor
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koji debili.Azotni oksid je regulrni neurotransmiter CNS.a,Drogiranje azotnim oksidulom je možda opasnije i od nekih sintetičkih droga.Štete su katastrofalne za psihu.Uz to postoji opasnost od vaskularnog kolapsa i smrti.
@kattonio pa narkoman ko narkoman hh koja je droga dobra ?
@sampt4 U tome i jeste kvaka rođak.On je kompetitivni agonist azot-oksida koji je inhibitorni neurotransmiter CNS-a.Topiv je u lipidima i prolazi hematoencefalnu barijeru,Međutim to se radi pod nadzorom stručnjaka.Ne more svaka budala raditi sa tim.I morfijum je analgetik pa znamo do čega može dovesti.Duga je to priča.Održo bi kratko predavanje al ne da klix puno tipkati :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakav gas sintelan je zakon,
Ovo koriste samo oni koje u zivotu nije nista satralo, a narocito neka bolest ili neko stanje..
Toliko im je dobro da žele pobjeći od stvarnosti.
Jel ovo onaj gas sto imas piskav glas kao da si lik iz crtanog filma? Moj komsija udisao ovo sranje i umalo umro od smijeha.
meni su u bolnici jednom sopili nekakav plin kada sam koljeno izvalio ..brate u roku par sekundi neznas kako se zoves ..cuj svoj glas kao sa starog radija iz daljine ..tones , propadas ..balavis ..katastrofa ...sta fali standardnom ekseru ..ako vam to nije dovoljno partijanje nije za vas ..predjite odmah na hors i ebite si mater .
Ma samo prava droga
I,ma 5 godina da srbi nemaju ni filma ni serije da je imalo smijesna!Jedino ako im ono kreveljenje nije smijesno.Iza Bate, Gage, Pavla ostala je velika praznina!O bosnjacima i jadnom pokusaju nadrealista s zenitom te vizi za buducnost te "urnebesnim" Beslagicam necu trosit rijeci!Srbija i bosna su imale humor-perfekt!
ZAlatan Zuhric Zuhra, Zeljko Pervan, Zeljko Malnar.......Cuj nema humora, koji ste komplexasi!
Ma uglavnom kreteni englezi i irci.. Piju, gutaju sve sto stignu dok se ne useru il ne umru
Kada se tim što uzimaju taj plin djeca podju radjati kao vanzemaljci,pitace se Gdje smo pogriješili ?
Muslimani(Bošnjaci) zato imaju najbolji humor, Slovenci ga nemaju, Hrvati ga nemaju, zato ga imaju Srbi pa se šalite sa njima, mi vam se volimo smijat, baš ste živi humor
pustite ih nek se poguše dalabu
Gledaj ove guzlate sto se naoruzala 😀😀
Mogli su vala i kakvu bolju naci
cijena kokaina pala
"Bogati" turisti.