Privremeno izručen Hrvatskoj
0
Paravinja tvrdi da nije ubio Antoniju Bilić
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
laže ko Srbin
samo da se P.O.S.E.R.E.M u usta našem pravosuđu što su izručili paravinju hrvatskoj. UBICA VEDRANA PULJIĆA, OLIVER KNEZOVIĆ MIRNO ŠETA ULICAMA ZAGREBA!
a onaj ubuca sto ubi Vedrana kar..aaa picice po lipij njihovoj .nikada se paemeti necete dozvati ...
Lazu vise od 600 godina...
treba ga osuditi na dozivotni zatvor bez obzira na ishod, jer sa ovom istom pricom izvlacio se i od predjasnjih optuzbi......
nisam ja ljudi sama se ubola
paravinja je zakon
konjina...
Obecavam da bi za pola sata sve rekao, samo da mi u sake padne :)
Haloooo idi u dalmaciju pa tako pricaj seljacino jedna ne otesana...nemoj u ovoj drzavi da se koristis tim jezikom....i sta ti imas pricati seljacino jedna nacionalisticka... m a j k u ti je b e m u picku ....
odkada se na utaknicu dolazi s nozevima,palicama i razbijati po gradu?Dobro van nije palo napamet donit i bombu u Siroki,jer ko su vam uzori i skim suradjete ne bi me cudilo. HERCEGOVINA I HERCEG-BOSNA SU UZ OLIVERA!
na kolac!!!
Ma koga ti lazes psihopato bolesna ?!?! sad si je ubio sad nisi dajes izkaz kako ti kad odgovara -.- trebaa ovo na mučenje bgm pa ce progovoriti istinu samo se nadam da je antonija jos zivaa :))
rezite ga na komade, dok ne prizna jeli je prodao u bijelo roblje ili je ubio smrdljivi genocidni srbijanac
Sutra korida u Cevljanovicima, odoh i ja da se bodem...