Izjednačava agresora i žrtvu
0
"Parada" zabranjena u Dubrovniku
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvatski kršćanski primitivci ! stop krstaškom ekstremizmu ! sloboda i prava za hrvatske homosexualce kojih je sve više !
Katolibanistan.
Film je extra !!!!!
a oni su kao neka kvazi jevropa ovo ono, mrs bre, samo se vadite na jbni RAT! izgleda da ga toliko vole, pa da su Srbi krivi za genocid izmisljeni u HRVATSKOJ i za agresiju, valjda bi sud presudio i doneo pravdu Hrvatskoj! sto nije?? ne mislite valjda da su ih Srbi potplatili, znaci ne razumem frustracije Hrvatske!
Pa sta hoce Hrva.ti kad je u Hrvat.skoj postalo normalno da se odrzava parada lgbt populacije ????\'
pregledao sam film i sasvim je ok. pregledacu ga ponovo kad ga skinem. nema ama bas nista lose u njemu. a o pederima se misljenje nije promijenilo. bolestan narod kojem ne treba udovoljavat.
To je u redu, neka si ga Srbi zabiju u guzicu skupa s pederima i lezbejkama. Ima drugih kina i gradova.
Sta bi rekla Adjelina ovo je samo umjetnicki film a ne historiski...oliti povjesni. To sto je ljudska pozadina glavna tem je cista slucajnost.Uvjek sam volio ove religiozne otimace....na podvarku bez kropirica..Fuj....21 vijek.