Gradonačelnik Beograda uputio apel
0
Parada ponosa će se održati uprkos pozivima na odustajanje
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan peder govori svom partneru: Dragi ispalo mi govno... A drugi peder odgovara... TO JE PLOD NASE LJUBAVI... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
Gay = nametanje anti - prirodne kvazi - kulture široj društvenoj zajednici uz satanizaciju onih koji se opiru = fašizam.
SINOĆ NAM JE FTV, U OKVIRU SERIJALA DOKUMENTARNI ČETVRTAK, PREZENTIRALA DOKUMENTARNI FILM NEDŽADA BEGOVIĆA (SNIMCI PORODICE PO KUĆI, JAD I POGANLUK), I U FILMU PORODIČNI TOALET, U TOALETU WC-ŠOLJU, A U ŠOLJI... VELIKO SMEĐE GO*NO. SVE U CILJU UMJETNOSTI - DA TI SE SMUČI ŽIVOT! OSTALO JE NEDOREČENO KO SE POS*AO: GOSPODIN NEDŽAD ILI GOSPOĐA AMINA BEGOVIĆ. HVALA VAM, FEDERALNA TELEVIZIJO, SAMO NAM JE TO TREBALO! SVE ZA UMJETNOST!
Bila dva p-e-d-e-ra.Jedan na k.u.r.c.uu istetovirao traktor.Ovaj drugi kaže:D.r.a.g.i što nisi i.s.t.e.t.o.v.i.r.a.o neko f.i.n.o a.u.t.o,npr.me.r.c.e.d.e.sa,a ovaj će drugi,pa neću valjda m.e.r.c.e.d.e.s.o.m kro.z g.ovn.a!
Srele se dvje zene nakon dugo godina pa ce jedna drugoj Jaoooooo pa kako si,cujem imas tri sina pa sa cime se bave Kada ce prva \"ma imam sestro tri sina i svi su uspjeli u zivotu Najstariji je Modni Kreator,onaj srednji je Klizac a onaj najmladji i on je Peder
ja sam ponosni peder gu.zim frajere ali to niko nezna moja cura misli da sam ja neko bozanstvo ali sta cu drustvo me tjera da lazem sve oko sebe
pa vi iz dijaspore ste najgora vrsta pusi.te ku.r.ac tamo i jedete gov.na dancima za sitne pare i onda se pravite pametni. vi ga primate u pak.as ali bez podmazivanja. fuj
Malo o historijatu gay pokreta: http://www.thepinkswastika.com/
A vjerske zajednice.Začto oni šute????? ili su i njima počeli zavrtati uši ako spomenu neprirodni odnos.
Ja znam za restoran Dveri na Baščaršiji ali ga drže dvije gospođe Srbijanke, a ne vehabije...
Ne padat pod ucene ..idemo do kraja... ps. jedva cekam taj dan da mi ga P.i.p.o zakrha u pakaš
Razgovaraju dva pedera: - Dragi, mislim da sam trudan. - Po čemu to zaključuješ maco? - Kasni mi stolica već 7 dana!
volim ga primat u gu.zu.
Dobro smo prošli. U Danskoj su pe_dofili počeli izlaziti na ulice i tražiti svoja prava. Sreća pa tog neće biti kod nas, ili ipak hoće?
Tri židovske majke hvale jedna drugoj svoje sinove. Prva kaže: - Moj sin je vrlo uspješan. Najbolji je odvjetnik u New Yorku. Druga kaže: - Moj sin je još uspješniji. Najbolji je doktor u New Yorku. Treća će na to: - Moj sin nije tako uspješan. Nema ni dobar posao, a uz to je još i homoseksualac. Ali ima dva vrlo uspješna dečka. Jedan je najbolji odvjetnik u New Yorku, a drugi najbolji doktor u New Yorku.
Daaaaaaj, dedera mada te Soroš uvijek može naći i ništa od posla i karijere....
ma ima jedan prost ali dobar vic o pederima ali me sramots ispricati :D