Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocu, babo, hocu Zekriijuu...
Cuj porodica kamenovala djete...ccc Ja mislio da Talibani zive samo U Afganistanu i Pakistanu kad ono i u Evropi ih ima. Okanite se ljudi primitivnih vjerovanja.
hikmete ofirno si neki vlah sa sokoca...stavi nick kako ti dolikuje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja citam imena i kontam ko je ko... po imenima rekla bih svi muslimani. A majke i komsije alasalamet, majka bi je izgleda radije mrtvu nego s katolikom,a komsija nigdje veze s njima, danas komsija-sutra nisi, nasao nesto da se petlja i vrijedja...boze sacuvaj, jadna djeca, bar su izgleda njegovi roditelji "normalni" :/
"AdnanBH 15.05.2013. u 18:02 24 7 brak izmedju muslimana i krscana ne odobravam iz vise razloga, ali ovo kamenovanje i prijetnje nisu dobre. " Zao mi je al moram citirat ovaj komentar i dodati samo ovo : NI TI NI BILO KO DRUGI KO MISLI DA BRAK IZMEDJU MUSLIMANA I KRSCANKE ZABRANJEN, NEK IDE U TEHERAN I SA REISOM NEK PROVODI TU POLITIKU... ZA VAS KOJI STE DOSLI U SARAJEVO ZNAJTE SAMO JEDNO : UVIJEK JE SARAJEVO BILO I BIT CE GRAD MJESANIH BRAKOVA..
Djeca prerasla vjerske običaje o nemješanju. Religija i seoski običaju prevaziđeni.
MA NIJE BA ZBOG TOGA VEC VIDIS ONA IMA 35 GOD. A ON JADNIK TEK 15 HEHHHE
Komsija je sumnjiv
Indexi - Bacili su se niz rijeku
Anela, pitaj mamu jel ti komšija babo?
Sumnjivi mi komšija i Anelina mama :))
Španska serija
Ciganska posla -_-
Hikmete pod hitno,nemoj se igrati,kod dr Dabića,svjetski poznatog srboizljecivaca,i to odmah kreni s duplim dozama pa mozda ti i dr izljeci ludilo koje je opasno i po tebe i po okolinu....
Ako vec pisete da je doticna muslimanka stavite to pod navodnike. Jer da je ona musliman a ne "musliman" trebala bi znati da se ne moze udati za nekoga druge vjere. Trebo bi Bosnjo znati da ime ne govori koje si vjeroispovjesti. Zaglupljen narod, udaljen od Islama, zato i zivite kako zivite.
ciganska posla
Religija = opijum za narod.
Prvo pismeno spominjanje je godine 1303. od strane pape Benedikta XII., koji Janjevo spominje kao središte katoličke župe Svetog Nikole. U srpskim izvorima nalazimo i naziv Njanjevo koji dalje upućuje na Janjevo. Od 1991. nadalje, ponajprije zbog pojačanog pritiska Srba sa zapada i Albanaca sa istoka, a zatim od 1998. zbog nemira na Kosovu, većina njih je iselila, ponajviše u Hrvatsku. U Hrvatskoj su im ponekad dodjeljivana od Srba napuštena i danas prazna područja. Imaju naselja blizu Knina gdje ih sveukupno živi 5 000. I za kraj samo da se sjetim familije svima koji imaju nešto protiv da se katolik i muslimanka ožene i zasnuju obitelj
On je Janjevac zato ne lupajte. Janjevci su regionalna hrvatska manjina na Kosovu. Potječu od trgovaca i rudara iz Dubrovnika i obližnje Bosne i Hercegovine, koji su se tijekom 14. stoljeća naselili na Kosovu. Katoličku vjeru i hrvatski identitet su uspjeli zadržati kroz stoljeća. Godine 1948. bilo je 5.290 Hrvata (0.7% stanovništva Kosova), prema službenom popisu tadašnje Jugoslavije. Godine 1971. bilo je 8.264, a 1981. 8.718 Hrvata na Kosovu (0.6% stanovništva), 1991. 8.062 (0.4% ukupnog stanovništva), dok ih je 1998. bilo još samo 1.800. Danas ih u Janjevu ima otprilike 350.