Završena dvodnevna posjeta
0
Papa Benedikt XVI otputovao iz Hrvatske
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja stvarno nerazumijem ovakve komentare pa nije on doso i reko ajmo poklat sve muslimane,zidove,hinduse i sve ostale koji ne razmisljaju kao mi....pa covjek cijelo vrijeme poziva na mir i suzivot ljubav i toleranciju i zbog ovakvih idiotskih ispada nekolicine zaguljenih idiota nikad mi naprijed...hvala
Ljubi bližnjega svoga kao samoga, poštuj tuđe, jer bez poštovanja tuđeg ne možeš ni doživjeti ljepotu koju tvoja različitost donosi. Nije mi žao sebe, ni drugih poput mene čiju kulturu, prošlost, ali i sadašnjost, te budućnost vrijeđate. Žao mi je vas samih, a još mi je više žao onih koji zbog vas nekolicine moraju nositi ogromno breme na svojim plećima. Oče, oprosti im, jer ne znaju što čine! Lk 23,3 Sve najbolje iz Zagreba! ilo koji) sve prašta!
Ti mo\'š govorit kontra mene i kontra cilog svita, al\' neću da čujem ništa kontra BENEDIKTA!!!
KO NE VOLI SVOJE, NEZNA POŠTIVATI NI TUĐE!!! Svaka religija ima svog poglavara kojeg njegovi slijedbenici poštuju,vole,cijene!!! I to je njihova stvar izbora... Ali je malo čudno da svi oni koji se deklariraju kao RELIGIOZNI,su jako poganog i prljavog jezika,skloni uvredama,provokacijama i sl(i naravno pod lažnim imenima).....
@@ dingospo: vi ste bogati i imucni u PM, :)))))))) pogledaj malo katar saudijsku arabiju maleziju... bijeda do bijede, :)))
Razumljivo je zasto hrvati hrle i vole papu, po on im je dao narodno ime i drzavu, dok ih on nije ismislio nisu ni postojali. Nije ovaj papa neko neki babo prije.
\"osnovni problem,kad već govorimo o tome,je u tome što su naša sukobljavanja u načelu neprincipijalna,površna,znači ne plodotvorna i što iz njih ne proizlaze neka nova i bolja riješenja već se sve na kraju svodi na trač,ogovaranje i ideološko diskvalificiranje.ovdje nema istinskih sukobljavanja u smislu borbe ideja,projekata,nacrta,nuđenja riješenja,nedostaje nam taj natjecateljski duh.\" šaćir filandra 3.lipanj 2011 godine. dani stranica 18. ponosan sam bio i na gospodina josipovića i na gospođu kosor.napose na svoj narod koji ovako dočeka preuzvišenog poglavara crkve Kristove. poseban pozdrav i zahvale redarstvenim snagama republike hrvatske koje su učinile sve da se naj veći čovjek na planeti osjeća ugodno i sigurno u našoj majki domovini.iznimna zahvala vatikanskoj administraciji na ovolikom povjerenju hrvatskom narodu.sa hrvatskim zrakoplovom došo s hrvatskim zrakoplovom otišo.samo par pripadnika švicarske garde bilo,sve prepušteno u ruke čuvara predziđa kršćanstva.
Braco m.uslimani, svaka vam cast na toleranciji...
razvljene pa šta pa možeš misliti koliko si jadan kad jedva čekaš, u svom biće jadnom životu, kad ćeš u hrvatsku da se provodiš sa razvaljenim hrvaticama pa ne može te biće normalna zapasti nego fuce moreš misliti na šta ličiš
@hrvatkurcina nema problema jarane. placi koliko hoces, ja govorim kako stvari stoje. uredu je, nisam vidio nikad pic.ke? pa gdje cu vidjeti kad su sve dolje razvaljene kao da im je cijev od ruske t70tke ulazila. hhhhh
E baš mi je drago da si to rekao - ljudska prava ali za sve. Pravo je žene da ne dobije kiselinu u lice ako se odbije udati za onoga koga neće. Neka islam jača, nemam ništa protiv, ali ne u mojoj kući. U mojoj kući sam ja gazda, a gost je gost. Ako mu se ne sviđa, zna gdje su vrata.
vidi ovog turiste jadnik, pa jadan to su tvoje želje ali si biće nesposoban bilo šta uraditi,,,hrvatice samo teb čekaju,,,,šmokljo glupi
@@ dingospo: ne jacam ga ja ali to gore jeste cinjenica... svidjelo se to kome ili ne. ljudka prava DA ali za SVE !! iskrenim katolickim vijernicima sigurno da su ovo bila dva dana za pamcenje ali debela politika je nesto sasvim drugo. a ISLAM je mnogo moderniji nego ti to mislis, :)
@ @turista hahaha evo ga ovaj se naljutio. jb.g jarane, nisam ja kriv. uvijek sam postovao hrv.atice, postovat cu ih i dalje. sve dok daju jeft.ino to jest :D a cuj hrvat 24.cm hahahaha hrv.at hahaha 24cm hahahaha svaka cast sto jest jest hahahah :D :D joj jos mjesec dana. jedva cekam na more u hrvatsku :)
a stoke u ovoj Bosni...stoka bila stoka ostala
I poanta je?