Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Promijenio ime vlastite države, Albancima dao dvojezičnost i konstitutivnost i nabiše ga ameri u dupe.
Kakvi Ameri? -Sve je do naroda, čak i albanske strane su u koaliciji sa kriminalnom VMRO-DPMNE. Nije to ništa do stranaca, oni ti jednom daju priliku da se opametiš, dok sve ostalo zavisi od glasača. Prokleti su balkanski narodi... taman pomisliš da su neki dobro krenuli, za par godina te iznenade glupostima i kvazi nacionalizmom
Kako Rusi lagano preuzese uticaj u Makedoniji jos ljudi ime drzave promjenili. Nesposobna Evropa
Kupiše albance i te male lijeve nekakve ljevičare rusi za siću. Šta reći? idioti. Eto kupajte se u svom blatu nacionalizma.
koga Niksic i SDP hvale ,taj propada
Realno Zaeva je Evropa žestoko prevarala. Promjenio je ime države a nisu dobili ni datum za pregovore sa EU ili otvaranje poglavlja. Ono sto su Srbija i Crna Gora dobili prije 7-8 godina.
zar nisu ovi iz vmro dpmne onda uletili u skupstinu i pokusali linč na premijeru jer je albanac? umalo rat nije izbio
Ma fašisti. Neka im je sad Bog na pomoći.
Šta se dešava u Makedoniji i za koga da navijam
Novata vladata sa Aljbanata.
Pada Soros vlada!!
Pada Soroa vlada Rusi se vracaju!!!
Skrkao si ban ponovo 😂 - Seljačino!
pa evo mugu ja da vas preuzmem
I SDA su preuzeli izbjeglice i vehabije i Travnicki studenti neznalice
Sve od Makedonije do Slovenije su postavljene a ne izabrane vlasti. Suviše su to priglupi narodi i njihovi lideri ali užasno su pohlepni vlasti a to "ovi" koji ih "biraju" - znaju.