Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ste potrčali da ih priznate. Sad čuvajte bubrege. Poslije j. nema kajanja.
Sto se mene tice mogu imati BiH. Ja necu napraviti istu gresku kao moj stari one kobne \'92 i ostati braniti ovu smrdljivu zemlju. Odmah, cim se prvi metak ispali trazim azil u Kanadi, Americi ili Autraliji, pa nek mi bude lose kao sto je lose nasoj dijaspori. Bujrum Siptari
Ma naduvaj mi tuki na 6 atmosvera !!!!!!!!!!!!!!!!
Cuj svaba fasista a oni se ujedinili !!
Ko zna, mozda im dadnu i 4 entitet.
klasični primitivizam, skrene se tema sa albanija na bih i na veliko srpstvo...
Cuj jadnice, prosetaj malo gradom pa fino sta rade i kako zive ratni invalidi i sehidske porodice pa onda seri... Dje si ti bio \'92. Nazalost nam vrata nisu otvorena NIGDJE jer prve izbjeglice - podrinjski koridor (asli si i ti odatle) su nas prelijepo predstavili u cijelom svijetu.
Ti si kreten, sve bi vas na vjesala bagro izdajnicka. Kome se ne svidja BiH i ko je ne bi branio, vrata su vam sirom otvorena... A hvala Bogu ima nas puno koji je vole i koji ce je uvijek voliti tako da gubitak takvih kao ti necemo ni osjetiti... :) DO SMRTI ODANI !
ja bih volio veliku albaniju... bih bi ih prva priznala
Vi Albanci morate pravovremeno shvatiti da party kratko traje i zaboraviti na tu ideju, prije nego se sranje desi kao sa nama iz ex-YU.
Nikada Kosovo neće biti dio Albanije a Serbi će ga ionako uskoro vratiti u svoje okrilje. Kosovo je Srbija.
ALBANIJA+KOSOVA+CRNA GORA+BOSNA+HRVATSKA = ILIRIJA 4 EVER
Kakva je razlika izmedju Albanaca i onih koji zagovaraju veliku Srbiju? Nikakva. Mogu oni mastrati i pokusavati sto hoce dok ih SAD stiti, ali kad toga vise ne bude, mislim da se crno pise cijelom albanskom narodu, a tu mogu ubrojati i Bosnjake.
Ako bih ja sprcio shiptarku rodi bi se mali shiptarosnjak
sve dok ne diraju teritoriju BIH mene ta velika Albanija ne interesuje bio sam proslo ljeto u Makedoniji i stekao sam takav utisak a da li ce Albanija biti velika ili mala mene ne interesuje previse
@glupost naso si sebi pravi nadimak jer ti stoji 100%, uvjerio si nas. ali jedno me iznenadjuje kod tebe da dobro znas historiju i ko je sve uzurpirao albansku-ilirsku zemlju, kao sto vidis sve sljam pravoslavni ali ima i alternativa da i vama moze doci kraj ili u najbolju ruku zavrsiti tamo odakle ste i dosli, s`obzirom da si dobar poznavalac historije onda znas gdje.